Viljen til at lide Trin 4 af TOP 10 Ledelses færdigheder

Viljen til at lide

Viljen til at lide   Trin 4 af TOP 10 Ledelses færdigheder

 

 

Viljen til at lide. Eminente transformerende Ledere, der kan påvirke massivt over tid – har en langsigtet vision, der mobiliserer retning for liv og eksistensen.

  • De disciplinerer sig mentalt for at fokusere på strategiske “Som aldrig før” fremtidige mål, for at undgå at blive slået ned af all forstyrrelserne og udfordringerne, her og nu.
  • Vedligeholdelse af et strategisk perspektiv installerer en buffer mod at reagere med hver forstyrrelse, som i sidste ende vil udspille sig selv.

Fokuserede ledere undgår at svinge med de hurtige tendenser – er taktiske når det er nødvendigt, men disciplinere deres nervesystem for at fastholde fokus på det overordnede formål og styre deres forretning mod den bedst mulige fremtid. Radical Leadership brace through times.

 

Når vi begynder at udnytte vores hjernes evne til at danne nye synapser gennem det, vi tænker, føler og gør, kan vi disciplinere vores mentale evner til at blive mere modstandsdygtige over for alle de forstyrrende irritationer i dagligdagen. Dertil præservere værdifulde begrænsede ressourcer – i stedet for at svinge op og ned – med hvert fremskridt og tilbageslag.

  • Ved at tilpasse vores mentale kapacitet til de afgørende overlevelses evner, som et vellykket liv og karriere fordre, kan vi programmere vores hjerner med den vision, vi stræber efter.
  • Jo mere vi tænker og handler i retning af vores drømme, jo mere synaps aktivitet udviser vores hjerner. Faktisk tænker vi vores hjerner mere robuste ved at fokusere på vores strategiske langsigtede formål.
  • Når vi erkender – på de dybtgående niveauer – at opnå det, vi går for – vil medføre abnorme bestræbelser, eksorbitante arbejdsbyrder, risikovillighed og kontinuerlig udholdenhed, kan vi implementere Viljen til at lide. En stærk beredskabs kompetence, som vi kan vende tilbage til, når virkeligheden rammer med uforudsete forhindringer og truer med at overvælde vores kampressourcer. Selve livets matrix.

 

Når vi discipliner viljen til at lide som en taktisk mental app. – kan vi komme igennem alt, når som helst, over tid.

 

Den jævne accept – om end ufrivilligt – at eksistensen er så meget hårdere, end vi drømmer om.

At vores mål tager mere end vi har – ud af os ….

Når vi er nede for tælling og ikke kan opfinde nye initiativer på grund af udmattelse, er det på tide at aktivere vores vilje til at lide knap.

Ja det gør ondt, ja vi er udmattede og ofte pressede – men sådan er livet. Så vi accepterer “det”, omstændighederne, situationen – som det er.

Hvile, genvinde energi – holde fast i vores overordnede vision, selv om vi ikke kan nå det lige nu – eller næste år eller ….

Så begynder vi at handle igen…… Adapteret til det nye afsæts punkt.

Vi har ikke nået det, vi har sat ud for at opnå – før vi har fået det til at ske. Uanset hvad det kræver, uanset hvor lang tid det tager, uanset hvor absurd, vi bliver nødt til at tilpasse os for at remobilisere fremdrift

Fanger i KZ-lejre og langtids gidsler overlever – når – og kun når de holder fokus på et formål i deres fremtid. Disciplinerer sig selv til ikke at håbe på hurtige løsninger. Individer, der overlever hvor de fleste bukker under, er Mental Endurance Specialister.

 

Så længe du disciplinerer din vilje, vil du ikke give op – du har en enorm fordel.

 

Vilje at lide vil få dig igennem og udover ……

 

Failure is no option!

Gammelgaard

FUTURIST LEADERSHIP SPEAKER & HUMAN INNOVATOR Lene Gammelgaard’s ability to mobilize you, your organizationn as well as Event participants is crucial to ensuring your ROI – Return of Investment. From Lene’s first lecture on Mount Everest to her current status as one of the world’s most prominent futurist leadership icons focusing on expanding Human Innovation for the I4.0 offering a simple method to complex transformations – FUTURIZE THE EVEREST WAY – Lene Gammelgaard is a mobilizing contribution to any event any process – in any culture. Lene is able to leave you and larger audiences with a transformed goalorientedness on how to innovate organizational and individual business missions that contribute to achieving the 17 Global Goals for sustainable development and Futurize for I4.0 LENE MOBILIZES HOPE AND ONGOING FIGHTING STAMINA
Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons