Vil du vide hvad der kræves for ikke at fejle som leder?

I løbet af de sidste 20 år har jeg lidenskabeligt researchet og afprøvet fundamentet for autentisk ledelse.

Gennem min bestigning af Mount Everest og den kendsgerning at jeg overlevede, mens andre døde, heriblandt to erfarne ekspiditionsledere, har lært mig hårdt vundne grundlæggende lektioner om lederskab i Radikale Tider. Jeg oplevede ledere, der omkom og andre, der stadig indgyder respekt og inspirerer, på tværs af alle skel, selvom de ikke længere er blandt de levende.

Vi mennesker genkender autentiske ledere, når vi støder på dem. Der kan være langt imellem dem, der virkelig gennem deres eksempel – gør en forskel – ved at mobilisere andres potentiale.

Ledelse der virker, er ikke indviklet. Tværtimod – er de universelle byggesten til ​​stor og transformerende ledelse – enkle, nede på jorden og til rådighed for alle.

Globale forsknings rapporter med afsæt i hvorfor lederskab stadig er et ? – på trods af omfattende investeringer i lederuddannelse, ophører aldrig med at inspirere mig ……

Ledelse for fremtiden

  1. Det fundamentalt vanskelige er at opdage, hvad du virkelig står for. Når du finder hvad der giver mening – hvordan kan du så omdanne det til processer eller produkter? Hvordan kan du bidrage til din organisation, dine medarbejdere, kolleger, dit samfund mv. på længere sigt?

 

World Economic Forum – Committed to improving the state of the world

 

Hvis vi kun stræber efter meromsætning for enhver pris – er det et spørgsmål om tid, før vi fejler. Uanset hvad vi markedsfører, må vi give værdi til verden!

 

  1. Du skal kunne mobilisere andre gennem din eksistentielle mission. Folk vil forpligte sig til en leder eller en organisation, som gør en forskel i verden. GØR DU?

 

  1. “Vilje at lide” Du og dit team har ikke nået, det i har sat som mål, før i har nået det. Uanset hvad det kræver, uanset hvordan man skal tilpasse sig, uanset hvor lang tid det tager.

 

Grundlæggende kan  ledelse koges ned til – hvem er du som menneske?

 

Er du anstændig nok – også når virkeligheden kræver mere end du tror du har, presset er så ekstremt, at du ikke kan gemme sig bag titel og lønniveau? Hvorfor skal jeg dedikere mine ressourcer og min dyrebare tid til realiseringen af dine visioner? Medmindre de omfatter mening for mig.

 

Det ser ud til, at de fleste mennesker på tværs af kulturer, uafhængige af social status osv. graviterer imod  Decency Leadership.  Reflektere i dybden over – hvad der gjorde Nelson Mandela til så transformerende en leder?

 

Det er CRUX’et. Vi har været igennem et årti af “tab af visdom” – satsning på grådighed og hurtig succes. Den Matrix er dog smuldrende – fordi dens ‘fundament er kortsigtede gevinster.

 

Min erfaring er, at de fleste forandringer – i virkeligheden – kræver så meget mere, end vi vil forestille os. For at innovere ledelse for fremtiden må vi tilpasse os erfaringsbaserede fakta og turde lære kommende ledere om det langsigtede engagement, ægte transformativt lederskab fordrer.

 

Jeg lærte noget afgørende af  min klatre kollega Anatoli Boukreev, da jeg dedikerede mig til at bestige Mount Everest i 1996. På trekking turen  ind til baselejren konfronterede Anatoli mig med følgende:

 

Hvis du vil bestige Everest, må du have viljen til at lide

 

Hvem vil lide  for at opnå succes?

 

Underviser de i LIDELSE på MBA studierne rundt omkring i verden?

 

Denne indsigt har været min overordnede vejledende strategi lige siden Everest. Med jævne mellem rum – stræber jeg højt, forfølger ekstraordinære livs missioner. Med den trang kommer frustration, udmattelse, følelse af at opgive, fordi jeg ikke opnår det, jeg målretter investerer i, lige så let som jeg forestiller mig.

 

Jeg er en Frontrunner og kvinde i et mands domineret miljø, ud over at være et normalt menneske, der forsøger at få enderne til at mødes, som single mor til tre børn.

 

Jeg erkender, at Anatoli gav mig den dyrebareste gave af alle – absurd vedholdenhed. Det er ligegyldigt hvor hårdt det er – uanset hvor lang tid det tager – kan jeg vælge at trykke på den mentale “Vil til at lide” –knap i min bevidsthed. Ja – det føles umuligt, men jeg fortsætter bare med at forfølge mit livs commitment – på trods af alle vanskeligheder. Om og om igen – jeg oplever – som jeg gjorde på Everest, at når jeg gennemfører min hårdtvundne lederskabs erfaringer og kontinuerligt disciplinere mig opnår jeg livsgaver – og forretningsmål – hvor andre ikke nødvendigvis gør det ……

 

Livet er hårdt, Lederskab er  krævende, hvis du virkelig stræber efter at blive en leder, der mobiliserer moment i organisationen – og verden.

 

Jeg er villig til at italesætte – Viljen til at lide – når jeg bliver booket til Business Talks.

 

I dag risikerer jeg at pointere “Viljen til at lide” som afgørende for langsigtet succes eller fiasko, når jeg holder foredrag og giver forretnings oplæg. Du har brug for den udholdenhed og overdrevne vedholdenhed, der opstår ved at stræbe efter en bedre fremtid, både i erhvervslivet og i livet.

 

Ingen af ​​os ønsker som udgangspunkt, at bærer de sande udfordringer ved at være en anstændig leder.

 

Det er så meget mere rentabelt på den korte bane, at promovere – hurtig succes …..

Gammelgaard

FUTURIST LEADERSHIP SPEAKER & HUMAN INNOVATOR Lene Gammelgaard’s ability to mobilize you, your organizationn as well as Event participants is crucial to ensuring your ROI – Return of Investment. From Lene’s first lecture on Mount Everest to her current status as one of the world’s most prominent futurist leadership icons focusing on expanding Human Innovation for the I4.0 offering a simple method to complex transformations – FUTURIZE THE EVEREST WAY – Lene Gammelgaard is a mobilizing contribution to any event any process – in any culture. Lene is able to leave you and larger audiences with a transformed goalorientedness on how to innovate organizational and individual business missions that contribute to achieving the 17 Global Goals for sustainable development and Futurize for I4.0 LENE MOBILIZES HOPE AND ONGOING FIGHTING STAMINA
Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons