Stræber du efter en leveværdig fremtid?

FUTURIZE YOURSELF - THE EVEREST WAY - for a future worth living

Jeg kan hjælpe dig med at udvikle den mentale strategi der fører til den fremtid du forestiller dig.

MÅLET FOR NU’ET – som livet er – må være en LEVEVÆRDIG FREMTID.

DIN HJERNE ER DIN GPS TIL DEN FREMTID – DU DRØMMER OM.
PROGRAMMER DIN HJERNE – MED DIN LIVSMISSION

Ønsker du – at dit liv skal være ligesom nu om 5 år?

STRÆBER DU UDOVER STATUS QUO?

Ønsker du en leveværdig fremtid?
Er du styret af en dyb, skjult resignation, frygten for, at din fremtid ikke bliver bedre end din fortid? At det der kommer, ikke vil være lige så givende, som det du allerede har oplevet ….

DIN HJERNE ER DIN GPS TIL FREMTIDEN. Uanset hvad du tænker – vil dine tanker styrke synapserne i din hjerne. Så hvis du vil have din fremtid – til at være forskellig fra din fortid, skal du tænke på, hvordan du vil have din fremtid til at være.

Jeg kalder det FUTURIZE – EVEREST WAY.

Hvis du har en fremtids vision, er du i stand til at leve dit liv til fulde. Hvis du programmerer din hjerne med din fremtidsvision – vil du genoplive håb og passion. Investeringer i det der skal komme – vil drive dig til at handle – for at forvandle dit mentale billede af din fremtid – i trin for trin handlinger – der vil skabe resultater – på den lange bane. Og igennem hele processen SKAL du forny ressourcer for at opretholde dit commitment. Din mission vil bidrage til du føler dig levende og til stede – her og nu og lever det lykkeligste mest opfyldte liv.

Alle har brug for en overbevisende vision om en ønskværdig fremtid.

Når du tror på din fremtid skal være bedre end din fortid – ved du hvad du vil sætte i gang, når du kommer ud af sengen. Når du gennemfører, hvad du planlægger – vil du opdage, at du kontinuerligt opfinder flere nye handlinger at implementere i din proces – mod den fremtid, du har planlagt. Du innoverer og bliver selv revitaliseret. 

En overbevisende fremtid – bliver innoveret ved at opfinde VISIONER, der får dig til at blive begejstret.

En overbevisende fremtid involverer BIDRAG. Lige gyldigt hvad du foretager dig er der en mulighed for at tilpasse det – til at forbedre verdens tilstand. Hvad ville du virkelig være mest ydmygt begejstret for at dele med dine medmennesker? Når vores liv hndler om at bidrage til noget større – måske endda til gavn for menneskeheden – end kun at tjene os selv, giver det så meget mere mening, så meget mere passion og driver os til at opnå så meget mere.
Selv et projket med at samle plastik i dit lokalsamfund – kan være et lokalt skridt, der bidrager til den større gavn for vores fælles bæredygtige fremtid.

En overbevisende fremtid mobiliseres gennem ekspansion. Når vi fokuserer på MENNESKELIG VÆKST, lærer vi noget nyt på alle områder af vores liv. Derudover stimuleres vores hjerner gennem nye impulser, hvilket skaber følelser af tilfredshed. Hjernen stimuleres af det nye, det – der ikke er gentagelser.

INNOVER din egen mobiliserende fremtid. THE EVEREST WAY. Der er kun en person, der bestemmer, hvor du skal hen , og hvordan du vil leve, indtil du kommer derhen … Den person er dig. 

TAG KONTROL OVER DIN HJERNE. 

TAG SELV-ANSVAR – 

TÆNK – Programmer din bio-computer med en mission for din fremtid.

BESLUT DIG NU!
Beslut dig for at være en af de få – udforsk dig selv
BESLUT AT PROGRAMMERE DIN HJERNE – THE EVEREST WAY
BESLUT – FORPLIGT DIG – BLIV VED – GENNEMFØR.

THE EVEREST WAY – 1 af verdens mest innovative forandrings metoder

Book - THE EVEREST WAY FOREDRAG - ENKLE LØSNINGER TIL KOMPLEKSE UDFORDRINGER

Klar til at medskabe fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTROKAMPAGNE pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftales pris individuelt

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons