Mennesket skal vælge livet i den 4 Industrielle Revolution

Vi er konfronteret med et verdensomspændende behov for effektive transformerende etiske ledelses metoder - der sætter menneskets ret til en leveværdig fremtid på dagsordenen i den 4 Industrielle Revolution

4IR. Vi revolutioneres i vores levetid af den største verdensomspændende transformation siden den første industrielle revolution i det 18. århundrede. Den 4 Industrielle Revolution er karakteriseret ved en fusion af teknologier, der udvisker grænserne mellem det fysiske, digitale og biologiske. Den 4 Industrielle Revolution er præget af teknologiske gennembrud inden for en række områder, herunder robotik, kunstig intelligens, nanoteknologi, kvantecomputering, bioteknologi, The internet of things, CLOUD COMPUTING OG COGNITIVE COMPUTING, 3D-print og autonome køretøjer. Den 4 Industrielle Revolution omkalfatrer næsten alle brancher – i alle klodens lande. Hastigheden og rækkevidden af disse innovationer dikterer nydannelsen af hele produktionssystemer, menneskelige ressourcer, ledelse og Global politik. Det overvældende opbud af trends, mega shifts og connectivity – fordrer at det enkelte menneske tager stilling og ansvar for at skabe en leveværdig fremtid.

Innovate the world - Innovate Humans to choose

SURVIVAL OF THE FUTURISTS

VI SKAL TAGE STILLING TIL HVORDAN VORES FREMTID SKAL VÆRE FOR MENNESKER

Verden er i ombrud. Den Matrix vi har formet vores bevidsthed efter de seneste årtier – fører ikke til en ønskværdig Global fremtid. Hvad skal vi innovere i stedet? Vi lever i disruptive løsnings- og handlingskrævende scenarier. Menneskehedens muligheder vil ændre sig mere i de næste 20 år end i de foregående 100. Utallige Megashifts omformer vores eksistens. Digitalisering og den 4 Industrielle Revolution transformerer os. I erhvervslivet revolutioneres markedsvilkårene eksponentielt. 

Hvordan skal vi som ledere, medarbejdere, individer navigere – så vi skaber leveværdige liv? Indtil videre er det jo trods alt os mennesker, der programmerer maskinerne.

Stræber du ud over STATUS QUO? Stræber du efter en fremtid, der er værd at leve? Kunne du bruge en enkel strategi, der mobiliserer dig selv og din organisation? En simpel metode, der virker i alle situationer og på alle typer udfordringer – professionelt og privat? RESTEN AF LIVET…..

Jeg leverer mentale løsninger – der virker med det sammen – og i enhver situation
hvis du implementerer FUTURIZE THE EVEREST WAY.

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons