One of the best Motivational Speakers ever – Lene transformerer med sine Business Talks

“One of the best Motivational Speakers ever”

Hej. Jeg hedder Lene Gammelgaard. Jeg har siden 1996 – gennem foredrag, oplæg, motivational speaks, Keynotes og forfatterskab, været passioneret optaget af at skabe håb og fornyet kampgejst i så mange mennesker som muligt – på tværs af landegrænser, køn, baggrund, etnicitet, stereotype roller, udfordringer etc.

De senere år har jeg fokuseret på oplæg til internationale ledere – dels fordi de høje krav stimulerer mig til kontinuerligt af lære, dels fordi de er ansvarlige for mange menneskers trivsel. De store organisationer påvirker til en vis grad fremtidens muligheder. Og så er der råd til mig. Jeg skal jo kunne forsørge min 3 børn som enlig mor.

Jeg bliver typisk hyret at virksomheder, der for alvor vil introducere næste generation produkter, transformere organisationen på tværs af kontinenter, iværksætte fremtidsvision etc.

Min næste opgave er f.eks et oplæg hos Lego – en samskabende workshop – med robot ingeniører og forsker fra Odense Universitet. Her er min agenda, at mobilisere revitaliserende gejst i de medarbejdere der bliver ”ramt” af robotiseringen, som er uundgåelig hos Lego (og uendelig mange andre virksomheder).

Jeg er optændt af det potentiale alle mennesker har iboende, til virkelig at frisætte utappede livs ressourcer, når de vælger det eller bliver tvunget af omstændighederne.

Gennem mere end 24 år har jeg udviklet processer for ALLE, til at mobilisere muligheden for livs tilfredshed, mens vi rent faktisk har muligheden for at vælge i livet.

Jeg er kendt internationalt som Top Motivational Speaker.

Jeg søger innovative samskabende samarbejds partnere – så vi kan tilbyde menings givende livsfokus, fornyet håb og kontinuerlig kampgejst til alle, der måtte stræbe efter en bedre fremtid, såvel som privat personer, som i en professional sammenhæng.

Jeg ”virker håb transformerende” fra lav til høj.

 

Her respons fra Global virksomhed indenfor stål industrien efter 60 min. oplæg.

”Lene transformerer med sine Business Talks!

Lene Gammelgaard – One of the best Motivational Speakers ever

I dare say that you have reached your goal and are already among the Top 10 Motivational speakers in the World, at least when it comes to content …

Dit foredrag i Emmenbrücke 2017 var et højdepunkt for vores tiltag. Oplægget var fremragende orienteret mod selskabets transformations proces. I tillæg var det ekstremt velegnet til vores nøgleprojekt, refinansiering af virksomheden. Vi overførte øjeblikkeligt din Everest metafor på vores udfordring på kapitalmarkederne. Vi udstedte en ny obligation i de følgende dage og teamene skulle klare alle forberedelserne inden for kort tid og kvalitativt. Det var en helt ny udfordring for os alle. Vi brugte dit mantra “Til toppen og sikkert ned igen” gentagne gange, og princippet om selv-ansvar har også her været succesfuldt. Transaktionen er gennemført med fremragende resultat. Kollegerne er meget tættere forbundet nu end før du kom.

Matthias Wellhausen CFO SCHMOLZ + BICKENBACH Group Member of the Board”

 

Jeg har web sites på dansk, engelsk og tysk.

www.lenegammelgaard.dk

www.lenegammelgaard.com

www.lenegammelgaard.de

 

Her introen på www.lenegammelgaard.dk

Min eksistentielle Mission Statement er at ekspandere Human innovation & Decency Leadership for the greater good of Humankind gennem – The Everest Way Motivational Business Speaks.

Stræber du efter en fremtid, der er værd at leve?

The Everest Way – er til dig der VIL transformere Status Quo og innovere fremtidens muligheder. Human Innovation ”The Everest Way” er mental programmering, der mobilisere kvantesprings udviklende fokus, risikovillighed, den selvansvarlighed og ekstreme vedholdendenhed, der er forudsætningen for at drive banebrydende innovative og disruptive tiltag fra ide’ til implementering. Stræber du efter en fremtid, der er værd at leve? Leder du ind i fremtiden? Vil du transformerer og innoverer NU? Vil du mobilisere fornyet håb og kontinuerlig kampgejst i så mange som muligt? Vil du skabe ekstraordinære resultater?

The Everest Way – er mental Brain programming, der mobiliserer mennesker der vil være medskabere af fremtiden. Jeg udklækkede 3 universelle strategier, der eksploderer alle begrænsninger, da jeg besteg Mount Everest 10. maj 1996.

Jeg har udviklet – The Everest Way – Mentale strategier, der mobiliserer ledelse, organisationer og individer til at være medskabere af fremtiden. Simple budskaber, der har øjeblikkelig effekt i tilhørerne.

 

Jeg får mail henvendelser fra mennesker over hele verden. Tråden er ALTID – at de i en liv/død afgørende periode i deres liv, er stødt på min første bog ”Everest – Vejen til Toppen) der blev oversat til 13 sprog. Og gennem det underliggende budskab, beslutter at ville LIVET – No matter what. Herunder den seneste henvendelse, som jeg naturligvis har fået John’s tilladelse til at videregive.

 

  1. JANUAR 2018 10:26

John D Gussman

Hello Lene, You are an inspiration to me, I suffered an accident that altered my life. But, using your words after your ordeal on Everest in 96, I have overcome this tragedy to a large degree. Thanks for you. You reach thousands of people, as I use many of the examples of the good that is still alive and well in you, by sharing your story and imparting a message of hope and courage.

  1. 10:59

Hi John. Thank You. I am a firm believer that most people at various periods of their lives, needs inspiration from “survivors” to realize that life is tough as well as rewarding. And that we can move on as long as we determine to overcome all obstacles. Yours Lene

Sendt af Lene Gammelgaard Human Innovation

  1. 12:49

John D Gussman

Thank you, and I agree. After my accident, it took me a while to learn the most critical ingredient in being able to do what you said, – overcome obstacles. I thought and thought about the how’s and whys, and various what if scenarios, until one day I had an epiphany. I finally figured out that all of that stuff means nothing. I had finally figured out how simple it is. For me, it comes down to the WHAT, not how, why, etc. The  – what – is whatever happened. The solution to the what, is in the hands of the individual, we just have to know what happened, and just what we ourselves will do to improve the situation. And I made a motto for myself, – You can shake me, but never break me. Thanks for your message, and again for being a living example of the unbroken human spirit.

Best of wishes to you and yours,

John

 

Efteråret 2017 var jeg en del af Danske Banks interne organisations transformation ”Dreams & Ambition” – åbne interne foredrag, som samtlige medarbejder kunne vælge at komme til på forskellig lokationer i DK.

Efter mit oplæg i Lyngby kommer en ung mand hen til mig og deler fra sit liv. Han er vokset op med en depressive far, der adskillige gange har forsøgt selvmord. Det eneste der har fået denne far tilbage til livet, var mine bøger. Selv når jeg skriver dette, er jeg dybt berørt og yderst ydmyg.

Jeg håber så inderligt, at etablere kontakt med ”The Missing Links” dig/jer, der er passioneret optaget af at bidrage til fremtidens muligheder, ved at iværksætte NU – så vi sammen kan skabe fornyet håb og kontinuerlig kampgejst i så mange mennesker som muligt. Og være med til at stimulere retten til at forholde os til hvad livet egentlig skal være i denne moderne tid????

Jeg taler lige gerne for Top Direktører, som pensionisten eller den arbejdsløse. Både til konkrete opgaver og åbne foredrag, skoleklasser, Gymnasier, AOF, etc.

Inden jeg møder op – har jeg altid en eller evt. flere tlf. konferencer med kunder, hvor jeg spørger ind til deres egentlige behov og ønske forestillinger til, hvad der skal komme ud af deres investering i mig. Uden ekstra omkostninger naturligvis.

Jeg ser et potentiale i at tilbyde kunder sparring tidligt i deres Event skabelses proces, så de for alvor tilrettelægger – så den ønskede effekt også underbygges.

Jeg er et menneske – menneske, og oplever år efter år, at mennesker lav som høj bøvler med de eksistentielle ? i livet. Alt efter målgruppe, skræddersyr jeg det input, jeg tror giver størst livs forløsende effekt hos de fremmødte.

Her respons fra ældre kvinde efter åbent foredrag på Tårnby Bibliotek ultimo 2017

Man, 04. dec 2017 20:38

Kære Lene Gammelgaard 

Tak for en god og inspirerende “talk” på Tårnby Bibliotek tirsdag aften. Det var en spændende kombination af livspointer og beretning fra Everest. 

Jeg vil høre, om du holder flere offentlige foredrag i den kommende tid? 

Og så vil jeg spørge, om du har et godt råd til at overvinde højdeskræk og usikkerhed/angst i bjergene? Jeg holder meget af at vandre, men har de senere år sat det på hold, fordi jeg bliver bange og usikker, når det bliver lidt teknisk. Det ærgre mig, for det afholder mig fra at vandre og skygger for glæden ved det. Jeg taler om vandring, ikke bjergbestigning eller noget helt vildt. Jeg håber, at det er ok, at jeg spørger.  

Mange hilsner

Birgitte  

 

Kære Birgitte. Tusind tak for din henvendelse. Det var en fin aften.

Overvindelse af højdeskræk, angst. Du skal ville overvinde den og ikke give efter.

Vigtigt er at bygge din erfaring solidt op. At du giver dig i kast med noget, der er en anelse vanskeligere end det du mestre. Bliver ved på det nye niveau, indtil du føler dig kompetent og først der bygger ovenpå. Så vil angsten aftage, i takt med du rent faktisk får erfaring til at tackle det, du er i gang med.

Ofte vil vi for meget for hurtigt og gode ting tager tid.

Håber det er brugbart?

Mange varme hilsner

Lene Gammelgaard

 

Kære Lene Gammelgaard

Tak for dit svar. Det er bestemt brugbart og ikke kun til vandring – det vil jeg tage med mig også til andre ting, der forekommer svære og kræver noget mod/overvindelse. Tak for det og held og lykke med hvad du end må kaste dig ud i.

Mange hilsner

Birgitte

 

Jeg håber mit lange skriv har givet jer et afsæt at tage stilling ud fra.

Hvis i tror vi kunne være noget for hinanden og skabe innovative fælles muligheder – så lad os brainstorme.

 

Rigtig mange varme hilsner

Lene Gammelgaard

+45 2342 8780

Gammelgaard

FUTURIST LEADERSHIP SPEAKER & HUMAN INNOVATOR Lene Gammelgaard’s ability to mobilize you, your organizationn as well as Event participants is crucial to ensuring your ROI – Return of Investment. From Lene’s first lecture on Mount Everest to her current status as one of the world’s most prominent futurist leadership icons focusing on expanding Human Innovation for the I4.0 offering a simple method to complex transformations – FUTURIZE THE EVEREST WAY – Lene Gammelgaard is a mobilizing contribution to any event any process – in any culture. Lene is able to leave you and larger audiences with a transformed goalorientedness on how to innovate organizational and individual business missions that contribute to achieving the 17 Global Goals for sustainable development and Futurize for I4.0 LENE MOBILIZES HOPE AND ONGOING FIGHTING STAMINA
Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons