INNOVER din personlige bæredygtigheds mission og med-skab fremtiden:)

Vi kan innovere fremtiden – en hjerne af gangen.

FUTURISERE THE EVEREST WAY – for at opnå det, der aldrig er opnået før.

Faktisk er jeg begyndt at tænke – hvor heldige vi er – fordi vi er konfronteret med de massive udfordringer – at skabe innovative løsninger på de problemer, vi har skabt for os selv i denne æra.

De globale bæredygtighedsmål er en gave til menneskeheden. Bare tænk over det…..

De fleste mennesker søger – mere eller mindre bevidst –  mening i vores eksistens. Er der en ………….. Genetisk er det overlevelse og reproduktion ….. Fordi vi lever længere end de fleste arter og har en reflekterende kapacitet – forsøger vi at skabende mening – afhængigt af hvilken tid vi beboer.

Flere moderne problemer – som depression f.eks. – stammer til dels fra ikke at kunne finde mening …. Flere og flere undersøgelser afdækker, at medarbejdere og ledere med, for den sags skyld – ikke kan se mening i hvad de beskæftiger sig med………

Så – i de globale mål – SDG – får vi en overbevisende missions matrix – hvor opløftende er det ikke – at være med-skaber af den største globale transformation siden BIG BANG?

Livet har lært mig, at skelsættende transformationer ofte kommer fra mennesker – ikke altid de ledere, der hævder at de har løsninger.

Jeg tror, at de fleste mennesker vil bidrage – og i denne æra af global konnektivitet  – har vi alle en stemme.

Jeg fremmer det enorme potentiale for håb og innovation, der mobiliseres i de globale bæredygtighedsmål.

Enhver på denne kloden kan få fornyet håb og kontinuerlig kampgejst gennem at innovere din personlige mission – som et sam-skabende bidrag til at opnå det, der aldrig er opnået før.

Hvis hver eneste person på planeten – bare 1 gang i deres liv – samler 1 stykke plastik op – bidrager det til at reducere vores globale plastikproblem.

Vi har måske ikke alle globale ind virkninger – men vi kan alle skabe personlige og lokale konsekvenser.

Vi skal bare tænke over, hvad der vil skabe mening ogfokus i vores liv – omdanne det til en missionserklæring indenfor  matrixen af de globale bæredygtighedsmål og derefter tage personlige aktion.

Et dagligdags eksempel fra mit liv som enlig forælder til 3 børn. Vi var på den Blå Planet i København, og jeg så 3 relativt små cylindre, der eksemplificerer plastik i vores oceaner nu – i 2030 og 2050. Det skræmte det levende dagslys ud af mig. Jeg elsker sejlads og jeg vil have mine børn skal kunne svømme i klart vand. Intellektuelt havde jeg hørt statistikkerne osv. Men den meget enkle udstilling efterlod et uforglemmeligt aftryk. Fra den dag samler jeg al plastik på min vej. Bare de stykker mellem parkeringspladsen på min børne skole og deres klasseværelse. Ungerne bliver opmærksomme og min datter nægter at børste tænder i Colgate tandpasta med mikroplaststjerner. Jeg vidste ikke engang tandpast måtte indeholde plastik – hun var 8 da hun handlede på sin nyvundne bevidsthed.

Derfor er jeg så positivt begejstret – vi er virkelig alle co-opfindere af den fremtid, vi ønsker at leve i.

Vi kan faktisk ændre verden – en hjerne af gangen.

Endnu mere mobiliserende er – at de 17 mål – er meningsgivende. Så når vi begynder at forny vores personlige mission for det, vi finder er det vigtigste – nyskaber vi også fokus og mening i vores liv.

Den store bonus er også – vi behøver ikke at vente på nogen til at ansætte os eller forandre verden for os – VI GØR DET SELV – PÅ VORES VILKÅR – OG DEN VEJ, VI TROR PÅ.

Mobiliserer du en leve-værdig fremtid?

Forpligter du dig til at forbedre verdens tilstand for at opfinde mening i dit arbejde og liv?

Hvis vi handler individuelt lokalt – påvirker vi globalt.

VI KAN TRANSFORMERE FREMTIDEN – 1 HJERNE AD GANGEN

Lad os få det til at ske – og ha’ det meningsfuldt sjovt!

Hvis du driver en virksomhed – Book: Lene Gammelgaard til at omdanne de 17 globale mål for bæredygtig udvikling til din personlige overbevisende mission.

Gammelgaard

FUTURIST LEADERSHIP SPEAKER & HUMAN INNOVATOR Lene Gammelgaard’s ability to mobilize you, your organizationn as well as Event participants is crucial to ensuring your ROI – Return of Investment. From Lene’s first lecture on Mount Everest to her current status as one of the world’s most prominent futurist leadership icons focusing on expanding Human Innovation for the I4.0 offering a simple method to complex transformations – FUTURIZE THE EVEREST WAY – Lene Gammelgaard is a mobilizing contribution to any event any process – in any culture. Lene is able to leave you and larger audiences with a transformed goalorientedness on how to innovate organizational and individual business missions that contribute to achieving the 17 Global Goals for sustainable development and Futurize for I4.0 LENE MOBILIZES HOPE AND ONGOING FIGHTING STAMINA
Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons