Hvordan kan vi mobilisere store ledere i denne hyper connected verden?

STORE LEDERE MOBILISERE GENNEM EN SAMLENDE VISION

STORE LEADERS MOBILISERE GENNEM EN SMITTENDE VISION. Når ledere ved, hvad de vil – kan de inspirere tro i de personer, de har brug for – for at forfølgeog realisere fælles mål. I vor Hyper samtid afsætter for få ledere tid til – at finde et livs mission, der er værdig at forpligte sig til. 

Vi har brug for DECENCY LEADERSSHIP & HUMAN INNOVATION for at mennesker bliver vinderne i den 4. Industrielle Revolution (4IR). De fleste mennesker ønsker at forpligte sig til en leder og en organisation, der gør en forskel i verden. Risikoen for den moderne hype er – at vi har så travlt med at være online, at vi forsømmer at være off-line længe nok – til faktisk at regne ud – hvad er værd at investere i – til gavn for et mere langsigtet formål.

Den fjerde industrielle revolution er den mest omfattende og potentielt demokratiserende transformation, som den menneskelige civilisation nogensinde har begyndt. I4.0 mobiliserer et enormt globalt samlende potentiale for ekstremt mange mennesker i vores alder!

VI MENNESKER SKAL ANVENDE VORE INNOVATIONER MED OMTANKE – FOR AT INVESTERE I EN BÆREDYGTIG GLOBAL UDVIKLING FOR VOR KLODE OG STRÆBE EFTER LEVEVÆRDIGE LIV FOR FLEST MULIGE MENNESKER.

                                   Vi kan ikke alle flytte til MARS ……

Vi synes at balancere på randen af en potentiel verdenskrig III. Hvis uligheder og konflikter eskalerer – kan det som altid være mennesker, der udløser konsekvenser, der ikke gavner nogen – bortset fra våbenindustrien. Vores verdens tilstand er resultatet af menneskelige tankebaserede handlinger.
Det er op til os – MENNESKE RACEN – at implementere metoder, som forhindrer eskalering af de kompleksiteter, vi lever med konsekvenserne af i dag. Vi må derfor begynde at tage aktivt og etisk stilling  og humanisere vores handlinger, så vi som mennesker ikke bliver ofre i den fjerde industrielle revolution (4IR)

Så hvad vil vi tage ansvar for – og hvad vil vi tage afstand fra – for at skabe vores fælles leveværdige fremtid?
Det er nu, at vi kan have en indflydelse på, hvad der vil komme – og uanset hvad vi gør eller vælger ikke at foretage os – skal vi leve med følgevirkningerne!

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons