Foredrag: Fremtids Ledelse – The Everest Way

Fremtids Ledelse – The Everest Way

Vil du disciplinere integritet og menneskelige robusthed for at mestre samtidens- og fremtidens komplekse udfordringer?
Vil du skabe ekstraordinære resultater i radikale tider?
 Vil du transformerer og innoverer NU?
Leder du ind i fremtiden?
The Everest Way – er til dig der VIL transformere Status Quo og innovere fremtidens muligheder. Human Innovation – The Everest Way – er mental programmering, der mobilisere kvantesprings udviklende fokus, risikovillighed, den selvansvarlighed og ekstreme vedholdendenhed, der er forudsætningen for at drive banebrydende innovative og disruptive tiltag fra ide’ til implementering. Stræber du efter en fremtid, der er værd at leve? Vil du mobilisere fornyet håb og kontinuerlig kampgejst i dig selv og din virksomhed? Vil du transformerer og innoverer NU?
Det får i:            Human Innovation – The Everest Way.
Mental programmering, der mobilisere fokus, selvansvar og ekstrem vedholdendenhed – også i radikale tider. Jeg opfandt “The Everest Way” – 3 universelle principper, der eksploderer alle begrænsninger, da jeg besteg Mount Everest 10. maj 1996.
          1. Klart fokus. Visioner revitaliserer hjernen og organisationen
          2. Viljen til at lide. Bliv ved og bliv ved og bliv ved…..
          3. Vilje! Du har først nået det du satte dig for – når du har nået DET!
Klart, enkelt fokus der har afsæt i det i virkelig vil med virksomheden – Eksistentiel Mission Statement giver retning, simplificerer beslutningsprocesser, opløser dilemmaer og samler alles energi mod at bidrage med ALT – der er forudsætningen for at nå Toppen.
Viljen til at lide er fundamentet i al succes. Realiseringen af visioner kræver vedvarende fokus, tilpasning til ændrede markeds betingelser, effektiv problem løsning – lige meget hvad. Vedholdenhed og risiko villighed – igen og igen og igen….
At nå toppen kræver så meget mere end vi indledningsvis ønsker at tro. Med det rette mentale beredskab – når i DET!
Pris:
45-60 min. 25.000 kr.
Ved længere forløb og work-shops aftales pris individuelt.
Kontakt Lene nu:
Show Buttons
Hide Buttons