STOP – så din hjerne får en pause…. Vejen til succes!

STOP – så din hjerne får en pause…. Vejen til succes!

Fire og rewire … ..
Du er nødt til at holde pause – ellers vil din hjerne brænde ud.
Nuværende virkelighed: Din hjerne er i fare for at blive overvældet af mængden af ​​ting, du tror du er nødt til at gøre for at klare dig. En overhængende risiko, fordi din hjerne er din mest værdifulde og grundlæggende ressource, du er nødt til at opbygge og opretholde dens funktionalitet gennem hele livet.
”Altid at være på og højtydende” er både et funktions nedbrydende objektiv og en moderne udbrændings provokerende tro. Uden pause, genoplade, og fjernelse af stressor hormoner i hjernen, vil få dit geni vil at svinde ind – indtil du gennem stress bliver tvunget til den nedetid din hjerne har brug for.
Din hjerne kræver, at du er opmærksom på dens behov. Derefter, og først derefter, vil din hjerne producere de innovative indsigter du tørster efter til din virksomhed. Revitaliseret og forvaltet med disciplin, vil din hjerne forblive innovative og give den udholdenhed som dine konkurrenter brænder deres intelligens af ved at forsøge at opfylde de urealistiske krav fra nutidens arbejdsmiljøer.
Så hvad har din hjerne brug for? Her er et par fakta om hjernen, der vil hjælpe med at maksimere din brillianz og innovative modstandskraft.
Klart fokus. Ret din opmærksomhed på en ting
Din hjerne vil bidrage til hvad du beder den deltage i. Hvis din opmærksomhed er fokuseret på én ting, vil din hjerne give indsigt og innovative handlinger, du kan forfølge. Hvis du ikke dikterer din hjerne til at fokuserer på ét mål, vil den forsøge at kaperer og afdække til alt hvad der foregår i det omgivende miljø og gøre intet af det særlig godt. Det er derfor, vi fokuserer på processer til at programmere din hjerne med specifikke, klart fokus.
Fokuser på en opgave, indtil du er færdig, før du skifter til en anden opgave, hvis det er muligt. Din indsats vil være mere præcis, og du vil statistisk set fuldføre dine strategier hurtigere end i flere forsøg, irriteret over afbrydelser.
Fokus. Jo mindre du bliver afbrudt, jo bedre er dine langsigtede resultater.
Tag en pause hver 50 minutter
1. Den voksne hjerne har brug for en disruption hver 50 minutter. Indstil en alarm, der fortæller dig at komme op fra skrivebordet og hvile dine hjerneceller. Du vil finde dig selv mere produktive over en længere periode ved at gøre dette. Og spis lidt for at genoplade dit blodsukker. Det er opskriften på, hvordan Navy Seals udholder ekstreme strabadser.
”Klart Fokus – gøre mindre” Reglen der vil ændre dit liv
Når man ser på distraktions teori og hvad multi-tasking gør ved dit arbejdes kvalitet, vil du se, at du faktisk kun kommer omkring en fjerdedel af det arbejde, som du tror, ​​du gør. Plus, din IQ dropper mindst 10 point, når du laver flere opgaver samtidig.
Reglen er denne: En times fokuseret tid er lig med fire timers distraheret tid. Distraktioner er afbrydelser i løbet af dagen, samt at forsøge at gøre to ting på én gang – multi-tasking.
Vi kan gøre to ting på en gang, med det skal vi ikke. Når du har brug mental skarphed, fokuser på én ting ad gangen. Når du foretager dig to ting, vil din hjerne bogstaveligt talt hurtigt skifte mellem de to, og sænke kvaliteten af ​​begge. Invester i én ting ad gangen, når det er vigtigt at have høj kvalitet, høj ydeevne og stor tilfredshed.
Måde at være mere produktive, er at gøre mindre. Hjernen-venlige mantra er: Fokus – Gør færre ting, så du kan gøre dem bedre. Planlæg mindst to 50-minutters fokus gange om dagen, hvor du arbejder på et projekt, der er blottet for afbrydelser og forstyrrelser.
Den hårdeste men mest indbringende forretnings vækst taktik er at opdage din unikke Fokus og “Let Go” af alt andet. For virkelig at levere værdi -merinput til dine kunder og for at producere vækst, skal du søge efter din specifikke forretnings model, der tvinger dig til at blive meget ærlig om, hvad du gør ekstraordinært godt – og så kun fokusere på det.

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons