STAMINA Trin 1 af TOP 10 Decency Leadership Færdigheder for Radical Times

STAMINA

Trin 1 af TOP 10 Decency Leadership Færdigheder for Radical Times

 

STAMINA: Som leder og menneske, der ønsker et liv og en fremtid værd at leve – er stamina en af ​​de vigtigste faktorer, som bidrager til langsigtet akkumulering af resultater.

Ledere skal blive specialister i mental udholdenhed. Samtidens og fremtidens ledende personligheder må være udholdenhedsspecialister.

Og gennem eksemplets magt – videregive denne disciplin til de enkeltpersoner – enhver organisationen er sammensat af.

Stamina henviser generelt til adfærd , der har til formål at bidrage til at bevare en bestemt enhed eller ressource. Menneskelig stamina indebærer specifikke at vi forholder os til mål, strategier og metoder, der bliver implementeret for at bevare og forbedre kvaliteten af ​​menneskeliv. Sociologiske, miljømæssige og ressourcebaserede faktorer bidrager til menneskets evne til at udholde.

Hvad er en af ​​de grundlæggende faktorer, du har destilleret fra dine egne eksistentielle oplevelser, der er afgørende for at gennemtrumfe målbare resultater i det lange løb?

STAMINA i betydningen at blive i stand til pr. automatik at klare det livet og den globale forvikling kaster dig ud i. Ændrede handelsaftaler, økonomiske tilbageslag og alle de endeløse uforudsete hindringer, som er en del af alles eksistens.

Endnu mere – når du har påtaget sig ansvaret for at lede andre mennesker og samtidig beskæftige dig med kunder, markedstendenser, teknologier, konkurrenter, din privat person og personlige liv mv.

En skelsættende leder, der vireklig formår at mobiliserer medarbejdere og være eksemplet på, hvordan man fortsætter – uanset hvad – behøver vedvarende selvdreven mobilisering, indefra. Det er nemt at være motiveret og etablere fremdrift, når tingene går bedre end forventet, eller som vi planlægger, men det vil de ikke gøre – uafbrudt.

Derfor er vi nødt til at udvide vores modstandsdygtighed og blive i stand til at  Brace through Tough Times – samt stræbe ud over Status Quo.

Når du eksemplificerer Decency Leadership – vil mennesker følgerdig og bidrage til transformative fremskridt under deres egen damp.

Lettere skrevet end gennemført? Jeg ved………

Grundlaget for din disciplinering af stamina – er en kernevision, du fundamentalt kan forpligte dig til – på de mest dybtgående niveauer i din personlighed.

Når du udgraver din gennemsyrende vision for det, du skal opnå, bidrage til verden, det firma, du er en del af – før du dør – vil du altid have retning. Din kerne vision er din GPS til fremtiden.

Og uanset hvor hårde tiderne bliver – og det bliver de – kan du vende tilbage til dit grundlæggende mantra i dit professionelle livs formål.

Du kan muligvis ikke opnå det, du har sig dig for at udføre i dag, fordi en ukontrolleret forandring forstyrrer din omhyggelige planlægning.

Du kan reagere med følelser af frustration, opgive osv. Men snart vil dit overordnede leksistentielle mål, genskabe din retning og tvinge dig tilbage til at iværksætte de handlinger du kan udtænke, for at fremskynde din vision en lille hak i en ny retning.

Hvis du føjer Decency Leadership til udholdenheds ligningen – vil du også have en indre guide til, hvordan du håndterer hvad som helst uden at sidde fast i endeløse dilemmaer.

Den motivations mobiliserende NYHED er, at ledere og mennesker, der lever en overbevisende altruistisk vision – tiltrækker talenter, der ønsker at arbejde for dem.

Og  Decency Leadership er en af de langsigtede succesfaktorer der understøttes af de fleste business research rapporter.

 

 

Så hvad er der at tabe?

STAMINA kræver, at du regelmæssigt sætter tid til side  for at regenerere og genoprette dine energidepoter……..

Uden hvile og sjov, vil du ikke stå distancen. Det vil dine medarbejdere heller ikke……………

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons