Lider du under ufrivillig barnløshed? Vi hjælper dig …………

http://www.fertilitets-messen.dk

Ufrivillig barnløshed kan være livs nedbrydende. Heldigvis er måden at få børn på i opbrud og trenden af kvinder der vælger at få børn alene “Singlemother by choice” er stigende globalt. Jeg vil ikke promovere nogen måde at få børn på fremfor andre – men ved af erfaring, hvor gennemsyrende ønsket om børn kan ende med at blive, når det for mange af os ikke lige lykkedes som vi drømte om – engang.

I dag er det muligt at skabe familier på innovative måder – og 1 barn ud af 9 bliver til på andre måder end den oprindelig natur metode.

Ildsjælen bag den første Fertilitetsmesse i Danmark, der løber af stablen 22-23 april 2017 – har formået at samle førende specialister indenfor fertilitets behandling og en række af “os”, der har fået vores inderligste ønske om børn opfyldt,  med hjælp fra de eksperter i har muligheden for at møde på messen i Bella Centret.

Jeg har selv fået 3 skønne unger på ukonventionel vis og brugte 7 år af mit liv på at få dem til at ske…. Alle absurde til-og fravalg værd, alle pengene værd, alle depressionerne og manglende livslyst værd…..

Vi står alle til rådighed for jer der stadig kæmper – kom og få en ærlig snak og bliv mødt med den rummelighed, der kommer af at have været der selv….. Jeg deler min historie og mentale redskaber søndag 23.4 på messen og vil være at finde efterfølgende på AVA-Peters stand, hvor Dr. Olga – min fertilitets læge fra Rusland naturligvis står til jeres rådighed.

Vi glæder os til jer………….

Varme og forhåbentlig håbgivende hilsner

Lene Gammelgaard

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons