Ledelse og selv-ledelse i vores radikale samtid – Programmer din hjerne

Vi lever i en tid hvor vi alle bliver bombarderet med uendelige mængder information, samtidig med vi som mennesker risikere at føle os udslettede, fordi det bliver vanskeligere og vanskeligere at få respons på al den information vi sender ud i cyberspace i forsøget på at blive “set”. Vi mennesker eksploderer med lyst til fremdrift, når der er nogen der for alvor opfatter hvad vi kan bidrage med. Samtidens krav, udfordre vor evne til at være og forblive selv-drevne, idet der bliver mindre og mindre menneskeligt overskud at være et menneske-menneske. Hvilket bevirker at vore omgivelser er så pressede for at leve op til internaliserede krav om perfektion, at vi ikke når at forbinde os med hinanden. Og at mange dermed aldrig bliver set “rigtigt” – af de personer, der kunne inspirere til vækst.

En af de vigtigste indsigter, du kan tage til dig i dette årti er den radikale idé, understøttet af neuro forskning, er at du kan konstruere dine evner ved at ændre, hvordan du tænker. Vores Kvantesprings formel – ”Programmer din tankegang for at vinde” – kan gennemføres overalt, af alle. Neuroleadership er uendeligt multiplicerbar og koster intet. Lene er en anerkendt Top Motivational Speaker med passion for Human Innovation. Lene står i spidsen for Human Innovation, en mangfoldig trans geografisk samskabende kollaboration af ildsjæle, der fremmer skabelsen, mobilisering og multiplikation af nye tiltag, der benytter den nyeste neuro forskning til at udvide vores individuelle kapaciteter gennem selv-drevet hjerne programmering. Ekspansion gennem Human Innovation uden store finansielle investeringer.

Lene leverer tanke stimulerende oplæg til hvordan du kan programmerer din hjerne til Kvantesprings udvikling. Hvordan du leder dig selv og din organisation fra god til fremragende gennem tanke disciplinering og anstændigheds ledelse. Hvordan mental implementering af hårdførheds formlen “Viljen til at lide” – hærder dig til at gøre, hvad det kræver at opnå, hvad du sætter dig for. Risikovillig, modig handling igen og igen og igen – indtil break-through. Lene tilbyder unikke, testbare indsigter og enkle værktøjer til, hvordan i genererer en selvstændigheds drevet organisations kultur – gennem mentalt fokus, anstændigheds lederskab og trin for trin udholdenhed.

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons