“Jeg må sige at du hører til blandt verdens TOP 10 Motivational Speakers”

THE EVEREST WAY - 1 af verdens mest effektive innovations metoder

“Det lykkede virkelig Lene at transformere hele organisationen gennem ord !”

RING FOR
EN SNAK OM
HVAD VI KAN SKABE SAMMEN

Jeg hører rigtig gerne fra jer

"Kære lene - tak for dine energigivende input og alle guldkornene "

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY 1 CONCERN

Efter min første samtale med Lenevar min umiddelbare reaktion – BARE JEG HAVDE FLERE MEDARBEJDERE MED LENE’s INDSTILLING. VI BOOKEDE LENE – OG PÅ BLOT 60 MINUTTER – lykedes det hende at mobilisere medarbejdernes kampgejst og team-work. Det viste sig også  at Lene’s – THE EVEREST WAY – let forstålige metoder – sågar var direkte implementerbare i forhold til den kapitalforøgelses udfordring – vi stod overfor i dagene efter. Jeg kan kun sige at vores globale organisation blev forandret til det bedre med Lene’s KEYNOTE. 

                                                                                                                                                       CFO Matthias Wallhausen  

Telefon

+452342 8780

Email

Skype

Lene Gammelgaard

VI BESTRÆBER OS PÅ AT VENDE TILBAGE INDENFOR FÅ TIMER - SÅ DU KAN KOMME VIDERE I DIN PLANLÆGNING

At finde den bedste MOTIVATIONAL SPEAKER handler om mere end at booke en berømthed

Lene's mangeårige INTERNATIONALE erfaringer med at innoverer resultatskabende strategiske forløb for forskellige brancher og kulturer - sikrer JER REALITETSbaseret specialiseret ekspertise - når i ENGAGERER Lene til at medskabe jeres næste afgørende Event og TRANSFORMATIONS proces

Evnen til at mobilisere Event deltagere er afgørende for at sikre JERES investeringsafkast 

Jeg må sige, at du har nået dit mål og er blandt TOP 10 Motivational Speakers i verden!  Lene’s foredrag var højdepunktet på vores Global Managers Event!

                      Mathias Wallhausen SFO /  Bestyrelsesmedlem SCHMOLZ + BICKENBACH Group

Fra Lenes første foredrag om Mount Everest til hendes nuværende status som en af verdens mest fremtrædende futuristiske foredragsholdere med fokus på Human Innovation – The Everest Way – er Lene Gammelgaard en berigende genistreg til enhver Event – i enhver kultur. 

Lene er i stand til at efterlade sit publikum med et transformeret outlook på livet – Lene mobiliserer fornyet håb og kontinuerlig kapgejst! 

Lene’s keynotes, præsentationer og foredrag, oplæg, workshops og seminarer innoveres med afsæt i tusindvis af timers erfaring og massiv viden om den menneskelige psyke og den nyeste neurovidenskab.

Hver af Lene’s engagementer er tilpasset til din specifikke begivenhed, publikum og umiddelbare kontekst – to klienter oplever det ikke det samme. Lene forsker og udvikler kontinurligt – for at sikre dit investeringsafkast. Lene engagerer mennesker på et fundamentalt, eksistentielt niveau og hendes indsigter transformerer mens du lytter. 

Lene’s mission er at ekspandere THE EVEREST WAY. Enkle mentale metoder – der kan innovere og mobilisere jeres fremtids mission, GPS’en til at innovere og navigere de komplekse udfordringer enhver branche og organisation konfronteres med i den 4 Industrille Revolution. 

Lene revitalisere, skaber seldrevet moment gennem konstruktivt provokerende anmodningen om dit autentiske varige LIVs engagement.

Lens ‘universelle metoder sikre dig langsigtet succes!

Lene tilbyder løsninger – du kan implementere – for at innover en fremtid du vil være en del af!

I HUMAN INNOVATION VÆRDSÆTTER VI MENNESKELIG KONTAKT OG DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE DIREKTE TIL MIG

Jeg bliver typisk hyret at virksomheder, organisationer og institutioner, der for alvor vil FUTURIZE – INNOVERE MOBILISERENDE MISSIONER – iværksætte fremtidsvisioner, innovere næste generation produkter, transformere organisationen på tværs af kontinenter.

Inden jeres Event – taler vi om jeres målsætning, deltagere og hvad konsekvenser i ønsker af investeringen i jeres Event. Jeg udvikler et oplæg eller længere program til jeres unikke virksomheds situation – for at optimere jeres “Return of Investment”. 
Hvis i allerede i planlægnings fasen har lyst til sparring – for at skabe en unik proces, hvor ALT underbygger det resultat i stræber efter – er i velkomne til at tage kontakt. Så tager vi en uforpligtende snak og finder ind til om jeg er det bedste valg til netop jeres udfordring.
Jeg har forsket på PHD niveau på University of Edinburg og har massiv erfaring i at innovere processer, der giver den efterspurgte effekt. 
Samt hvad der kræves for at skabe langtidsvirkning hos Event deltagerne.
Jeg er verdenskendt for oplæg, KEYNOTES på 19 minutter til flere timer, facilitering af GLOBAL LEADER MEETINGS i internationale koncerner. Efterspurgt til at innovere work-shops fra 1/2 til 3 dage, hvor ALT er tilrettelagt for at mobilisere den målsætning – investeringen kræver.
SOM NOGET HELT NYT –  tilbyder vi  – MINI-EKSPEDITIONER til Island. OLD-OUTDOOR LEADERSHIP DEVELOPMENT. UNIKKE trænings forløb – baseret på hands-on LEADERSSHIP LESSONS FRA MOUNT EVEREST. Funderet i den nyeste hjerneforskning NEUROLEADERSHIP. 
Forløbene tilrettelægges – så netop jeres ønske om LEADERSHIP INNOVATION fasciliteres.
Lene har et nært udviklings samarbejde med Borreby Gods. Så sig endelig til – hvis i søger en ganske særlig oplevelses ramme.

Pris: 20.000-250.000 Kr.

Ved længere forløb aftaler vi den pris der garanterer jeres return of investment.  

Individuelle priser på MINI-EKSPEDITIONER

Jeg behersker engelsk og tysk på konferenceniveau. 80% af mine engagementer foregår internationalt.

+4523428780

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons