"Riskwillingness is imperative for Human Innovation - mobilize NeuroLeadership for Radical Times!"

Jeg er drevet af en ustoppelig indre trang til at mobilisere mennesker til for alvor at udnytte det ene liv, vi har. Da de fleste af os skal arbejde for at leve, har min mission i mere end 20 år været at påvirke organisationer - en hjerne ad gangen. Min drivkraft er at være katalysator til at ledere og enkeltpersoner mobiliserer deres unikke potentiale. Og oparbejder den stamina der skal til for virkelig at skabe innovation. Basale ændringer der kræver en strukturel omdannelse i individet. Min simple 3 trins matrix, jeg opfandt for at kunne bestige og overleve Mount Everest i 1996, satte mig på sporet af BrainProgramming og NeuroLeadership for at kick-start kvantesprings udvikling - en hjerne ad gangen!

Jeg henvender mig til dig - der brænder for at lede ind i fremtiden, men ind imellem trænger til simple metoder til at mobilisere fornyet håb og kontinuerlig kampgejst....

I dag står vi alle over for uigennemskuelige markeds vilkår, eksistentiel usikkerhed, men også uovertrufne muligheder, der bærer lige store mængder håb og frygt. Jeg udvikler menneskeligt lederskab til dig

Siden Anden Verdenskrig har verden oplevet over 250 store krige. Mens du læser udspiller der sig over 35 større konflikter, med vidtrækkende ødelæggelser. Valget af Trump og vestlig mislykket krigsførelse for at udvide det globale demokrati, bringer lys til complekse eksistentielle problematikker - vi kan ikke længere har råd til at ignorere. Hvordan kan vi udvikle vores liv, karriere og virksomheder - og ikke kvæle virkelysten med turbulente globale udsigter?

Samtlige internationale organer synes at spille fallit overfor samtidens krav til ledelse og bæredygtige resultater? Gør du?

Vi har din GPS til fremtiden! Brug NeuroLeadership til at integrere systematisk tænkning på højt plan i alle i din organisation.

Sammen kan vi påvirke den Globale fremtid. NU! En hjerne ad gangen.

Show Buttons
Hide Buttons