Innovation – Trin 3 af 10 TOP DecencyLeadership Færdigheder til ledelse i Radikale Tider.

Innovation

Menneskelig Innovation. Trin 3 af 10 TOP DecencyLeadership Færdigheder til ledelse i Radikale Tider.
Innovation. Evnen til at forny os selv og innovere mennesker er en nøglefærdighed for den leder, der udvikler til samtidens hastigt transformerede krav. Du kan innovere og ekspandere – gennem at udvide dit eget potentiale og ved at udvikle de mennesker, du arbejder med. Når individer ekspanderer deres kapacitet – udvider de deres indflydelse på den verden vi er medskabere af.

 • Nutidens og morgendagens forretnings- og globale tendenser destabiliserer Status Quo hastigere end nogensinde før.
 • Vi SKAL som mennesker omdanne os og tilpasse os hurtigt for at overleve for fremtiden.
  Globalisering i dag og i morgen kræver af mennesker og organisationer, der jo består af mennesker og opfindelser skabt af mennesker – at vi styrker modstandsdygtighed til at mestre forandringerne, uanset mængden af forstyrrelser vi oplever.
 • Store ledere opfanger ændringer og anerkender ustabilitet og det at navigere i det ukendte som grundlaget for deres faglige formål.

Innovations beredte ledere vil forme organisationer til at blive attraktive kulturer for at de mest talentfulde vil forpligte sig til at samskabe fremtidens konkurrence dygtighed.

De fleste mennesker ønsker at bidrage til en leder og et formål, der gør en forskel i verden.

 • Når du som leder af mennesker tilbyder dem autentiske visioner, vil de mobilisere deres uudnyttede potentiale til at hjælpe dig med at opfylde en meningsgivende vision.
  Menneskelige ledere er autentiske mennesker, der antænder fornyende ressourcer i deres omgivelser som en måde at eksistere på.
 • De danner muligheder, hvor andre ikke ser nogen.
 • De er risikovillige muligheds skabere og foregangs mennesker.
  De udvinder retning og muligheder, hvor andre klager over besværligheder.

Innovation har sine afsæt i det menneskelige nervesystem – hjernen. Revolutionerende disruptive innovative tendenser og gennembrud, forskning, teknologier mv. er produkter af flere hjerner, samarbejdende eller konkurrerende.

 • Derfor leder lederne til morgendagen “Like naver before” – mennesker gennem Human Innovation. Jo flere kapaciteter du eksploderer i et individ, desto større chancer er der for, at ny innovation bliver omdannet til den næste bølge af globale indvirkninger.
 • Des flere mennesker, vi giver levevilkårene til gavn for at kreativitet ekspandere, jo flere innovationer kan vi generere.
 • Derfor vil  Innovations ledere forme deres organisationer til at være gode steder at trives, for at frigive så meget menneskeligt potentiale som muligt.

Fremtidens ledere ser de tidlige tegn på de ændringer, der vil forme deres verden. De eksemplificerer konstant den afgørende tilpasningsindstilling – at omforme deres arbejdsstyrke til at være forberedt og robust, når den næste forstyrrende globale tendens revolutionerer det etablerede.

Innovative innovationer gennem mennesker – innoveret gennem Human Innovation.

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons