Realiser dine inderest forestillinger om det liv du stræber efter - START NU

Hvornår er du klar til at realisere dine inderste drømme?

Lene Gammelgaard blev verdens berømt da hun overlevede på Mount Everest 10 maj 1996 - Året der er gået over i verdens historien og er blevet filmatiseret et utal gange.

Lenes ærlige inspirerende og hjertevarme beretning bliver fortsat efterspurgt verden over - fordi lene gennem sine oplæg formår at mobilisere Viljen til at ville livet - i sit publikum

LENE SPREDER FORNYET HÅB OG KONTINUERLIG KAMPGEJST

Realiser dine indereste forestillinger om det liv du stræber efter - START NU

Book - EVEREST - DIN VEJ TIL TOPPEN

EVEREST - VEJEN TIL TOPPEN

Realiser dine forestillinger om det liv du stræber efter - THE EVEREST WAY

Hvornår er du klar til at realisere dine inderste drømme?

Bliv klædt mentalt på til at realisere dit Everest. LAD DIG INSPIRERE og lær at risikere og mobilisere din egen frisættende vision om det liv du stræber efter – fra Lene Gammelgaard – den første skandinaviske kvinde, der besteg og overlevede Mount Everest 10. maj 1996. 

Succes med livet – er et spørgsmål om passion, valg, risikovillighed, viljestyrke, mental forberedelse og ALT AFGØRENDE – vedholdenhed indtil du har realiseret – DET – du sætter dig for er vigtigt for DIG. 

Du erfarer hvorfor – VILJEN TIL AT LIDE og VILJEN TIL AT VILLE – kontinuerlig udholdenhed og re-commitment – er udslagsgivende og nødvendig for ALLE – der stræber efter en fremtid der er værd at leve. VILJEN TIL AT VILLE – GØR HELE FORSKELLEN PÅ DEM DER LYKKEDES – MED DET DE SÆTTER SIG FOR – OG DE – DER GIVER OP. 

FORDI VEJEN TIL TOPPEN – KRÆVER SÅ MEGET MERE AF OS – END VI INDLEDNINGSVIS ØNSKER AT TRO.

MAKE IT HAPPEN - AND HAVE FUN!

Scott Fischer

Lene deler i dette sjældne foredrag den fascinerende og dramatiske beretning fra en af de mest ikoniske sæsoner på Mount Everest – og formår samtidig at mobiliserer sine tilhørere til at tage deres eget liv alvorligt nok – til at ville realisere uforløste drømme, på grund af Lenes evne til at tale til og vitalisere – det inderste i sine medmennesker.

Publikum mærker Lene virkelig er optaget af at mobiliserer mennesker til at leve livet til fulde  

Lene deler gladeligt sine gennemtestede mentale metoder til at innovere os selv – så vi opnår det vi vil i livet!

Dette oplæg egner sig til ALLE MÅLGRUPPER og vil give ALLE stof til eftertanke og MOD PÅ LIVET!

HVAD afholder dig i virkeligheden fra at Realisere dine indereste forestillinger om det liv du stræber efter? – EVEREST – VEJEN TIL TOPPEN – ER INNOVERET TIL AT EKSPLODERE BÅDE DINE EGENe INDRE BEGRÆNSNINGER OG LEVERE STRATEGIER TIL AT DU OGSÅ bliver rustet til at FINDE LØSNINGER PÅ DE YDRE FORHINDRINGER. 

Realiser dine indereste forestillinger om det liv du stræber efter – START NU 

BARE TÆNK OVER DET..... ENHVER TRANSFORMTATION STARTER JO MED EN TANKE!

"If you want to become the first danish woman on Everest - You must have the will to suffer"

Lene Gammelgaard - besteg Mount Everest med Scott Fischer og Anatoli Boukreev

Lene deler sine enkle trin til hvordan du kan programmere din hjerne med det du virkelig vil og fortsætte, indtil du har nået dine unikke mål. Everest – Vejen til toppen – er strategiske værktøjer og en sober medrivende beretning, fyldt med praktiske erfaringer, du kan anvende i dag for at opnå det liv du drømmer om.

I

Dette foredrag egner sig til alle publikummer, åbne foredrag, skoler, videregående uddannelser, store medarbejder events, biblioteker, foreninger, samtale saloner, topmøder osv.

Lene italesætter i sin levende beretning det dybeste i menneskets natur.

Med sin farvende personlighed, spreder Lene varme og mobiliserer virkelig sine tilhørere til at tage fat på livet med revitaliserende perspektiver – samt metoden til at få det vi vil til at ske!

Lene spreder håb på tværs af kulturer, etnicitet, klasse skel, geografiske barriere.

Hun lytter til jeres behov og i aftaler hvad der er vigtigst for jer at der bliver lagt vægt på – når i booker Lene til netop jeres Event.

Realiser dine indereste forestillinger om det liv du stræber efter - START NU

Book - EVEREST - DIN VEJ TIL TOPPEN

your return of investment is my 1 concern

DERFOR HOLDER JEG Foredrag der MOBILISerer jeres vilje til at ville skabe innovative resultater

Man skal ikke høre på hvad de siger - man skal iagttage hvad de udretter

THE EVEREST WAY – SIMPLE METHODS TO COMPLEX TRANSFORMATIONS IN I4.0

THE EVEREST WAY er 1 af verdens mest innovative forandrings metoder. THE EVEREST WAY er til alle, der vil MERE. Eller er tvunget til omvæltninger. THE EVEREST WAY giver jer en projekt- og proces model samt mentale strategier, der er testede på ekstreme og varierede mål opnåelser. Ingen teori – HANDS-ON resultater. Klart fokus – viljen til at lide og udholde – er blot nogen af de budskaber, der giver indsigter tilhørerne aldrig glemmer.

THE EVEREST WAY skaber ekstraordinære målbare resultater. I det enkelte menneske til – Globale virksomheder. THE EVEREST WAY giver ansvaret for fremtiden til de mennesker, der skal leve med konsekvenserne. Og det revitalisere – også på tværs af kulturer og landegrænser.

NEUROLEADERSSHIP er målrettet til hele organisationen fra bund til topledelse samt bestyrelser. Jo større innovativ kapacitet det enkelte menneske udvikler – jo mere kan vi opfinde. Dvs. når et menneske ekspandere sin hjernes kapacitet, kan det menneske – uden meromkostning – skabe ny vækst. Når hvert individ i hele organisationer – ekspanderer deres hjerne kapacitet, SKER der virkelig noget! 

Dette oplæg giver mentale værktøjer, der sikre ekspansion i og af den enkelte i ethvert marked og samtid. Indsigt i hvorfor hjernen ”hjælper os” – når vi har et klart fælles fokus vi forpligter os til. NEUROLEADERSHIP er et genialt oplæg for iværksættelse at innovative tiltag. Samt transformere udefrakommende forstyrrelser til fremtidig succes.

Futurize yourself and your organisation. Risikovillighed er forudsætningen for innovation. Er du og din arbejdsplads – committed to improving the state of the world?

DECENCY LEADERSHIP er til ALLE, der tør, må, vil være medskabere af en fælles fremtid for The Greater Good of HUMANKIND. Til ALLE – der stræber efter en fremtid der er værd at leve. TIL LEDERE, der virkelig VIL lede ind i fremtiden. Måske naivt? Men der er voksende fokus og efterspørgsel efter social ansvarlighed, fair trade, bæredygtighed i yderste forstand. Vi navigere i et matrix skift – væk fra hyper forbrugerisme til – hævder jeg og den blå eminence i Davos – mod anstændighed i vores tilgang til det at drive virksomhed og samfund. Så selvom anstændigheds ledelse – måske indledningsvis lyder naivt og langsigtet – er det opskriften på – at vi kommer til at overleve som klode i fremtiden. Pudsigt nok er det også DECENCY – de fleste medarbejdere søger i en leder…

HUMAN INNOVATION – LIKE NEVER BEFORE er til hele organisationer, teams, enhver gruppe af mennesker, der stræber ud over STATUS QUO. Oplægget er både en mental opskrift til at stile mod den fremtid vi drømmer om og opskriften til, hvordan vi tilpasser os den hastigt foranderlige samtid – uden eksistentiel angst for hvad der venter. 

Dette oplæg er målrettet til at mobilisere og understøtte organisatoriske transformations processer, hvor ALLES deltagelse er en forudsætning for at det lykkedes.

HUMAN INNOVATION giver også opskriften på hvorledes vi iværksætter og fastholder viljen til at nå tilsyneladende urealistiske mål uden at brænde ud. REVOLUTIONER har altid omstyrtet det vanemæssige – DET GØR DEN 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION også – om vi ønsker det eller ej. Vi må derfor tilpasse os – og tage stilling.

Dette foredrag er efterspurgt for at give lyst, fornyet håb og kontinuerlig kampgejst.

Futurize yourself and your organisation

Realiser dine indereste forestillinger om det liv du stræber efter - START NU

Book - EVEREST - DIN VEJ TIL TOPPEN

Booklet-Mental-Survival-Skills.jpg

10 Mental Leadership Survival skills

This spectacular booklet consists of 10 profound texts for reflection and rejuvenation. Accompanied by stunning photo’s with wise quotes to excavate and reawaken purpose in – and Zest for Life. The wisdom of this booklet will sustain you through radical and tough times – as leader for others and for you – leader of your own destiny. An outstanding give away at any venue. Use it on an everyday basis to mobilizing insight that re-inspire even in the darkest of times. Success is a matter of passion, decision, risk willingness, willpower mental preparation, execution and the will to suffer, endurance and re-commitment. Lene vividly shares her simple steps to program your brain to ignite focus and persevere until you have achieved your unique goals. 

#lene gammelgaard Bestselling Author Vejen til Toppen


EVEREST - VEJEN TIL TOPPEN

Opdateret udgave. Blev udgivet på Gyldendal i 2015 – samtidig med EVEREST FILMEN – En stor Hollywood produktion, der fokuserer på de bjergbestigere, der omkom den 10. maj 1996, hvor Lene Gammelgaard blev den første skandinaviske kvinde, der besteg Mount Everest. Hun var del af Scott Fischers ekspedition og overlevede den storm, der kostede otte mennesker livet. Everest – vejen til toppen er Lene Gammelgaards personlige fortælling om ekspeditionen. 

Samtidig har Lenes måde at indlejre budskaber om livet – over 20 år – hjulpet mennesker med svære traumer, at vende tilbage til livet. Fordi de vælger det – efter at have læst Lenes beretning.

To the Summit and Safe Return


To the Summit and Safe Return

Lær at risikere og mobilisere din egen frisættende vision fra den første skandinaviske kvinde, der besteg og overlevede Mount Everest 10. maj 1996. Succes er et spørgsmål om passion, valg, risikovillighed, viljestyrke, mental forberedelse og fuldbyrdelse. Viljen til at lide – kontinuerlig udholdenhed og re-commitment – er udslagsgivende. Lene deler sine enkle trin til hvordan du kan programmere din hjerne med det du virkelig vil og fortsætte, indtil du har nået dine unikke mål. “To the summit and safe return” er et strategisk værktøj og en sober medrivende beretning, fyldt med praktiske erfaringer, du kan anvende i dag for at opnå det liv du drømmer om. 

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons