THE EVEREST WAY - 1 OF THE MOST INNOVATIVE DEVELOPMENT METHODS

Foredrag: Human innovation

LIKE NEVER BEFORE

DIN HJERNE ER DIN GPS TIL FREMTIDEN

International forskning understøtter, at visionære individer og organisationer dokumenterer en bemærkelses værdig evne til at nå uortodokse målsætninger

Er du I verden - for at påvirke fremtiden?

Klar til påvirke fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTRO pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftaler vi en rimelig pris

THE MOST IMPORTANT SKILL IN THE AGE OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE AI IS HUMAN INNOVATION

AI=Artificial Intelligence. AI cannot invent what does not already exist. HUMANS CAN. AI can perform repetitive tasks at an extremely efficient rate. So in the age of AI human creativity will have more significance than ever before.

The human mind is creative and imaginative. Humans are able to imagine visions of the future which we then bring to life. As Walt Disney said, “if you can dream it, you can do it.” 

HUMAN INNOVATION – THE EVEREST WAY

The key to our future is that more and more industries will implement the upsides of AI, which may lead to a reduced workforce in the areas of the workforce that require repetitive tasks. Instead, the world will need more creativity in all endeavors, even in regards to implementing and leveraging AI technology creatively.

HUMAN INNOVATION

Human innovation - like never before

the employee of tomorrow will crave an evolving work environment AS AI TAKES OVER THE BOORING TASKS OF THE PAST

if you truly want to lead people - you
and the company mission must be worth their commitment

talenftulde mennesker søger den leder og den virksomhed-der reelt gør en forskel


Gør du?

jeg leverer løsningeR - i implementerer

Human Innovation – THE EVEREST WAY – Jeg er leveringsdygtig i løsninger til hvordan i innoverer en eksistentiel mission – der mobiliserer de menneskelige ressourcer i har behov for – for at blive ledende indenfor jeres felt – NU – og i fremtiden

Udvikling af talent er det vigtigste, du kan gøre for at sikre langsigtet overlevelse. Talent mobiliseres ved at hæve overliggeren – og invitere mennesker til at være med til at skabe noget ekstraordinært – der giver mening for den enkelte.

Det er en kendsgerning, at fremtidens medarbejder ikke vil og kan ledes i samme stil som medarbejderen for 10 år siden.

Det første skridt til effektiv ledelse er at finde og ekspandere det bedste i de mennesker, der allerede arbejder for dig. 

HUMAN INNOVATION

At tiltrække talentfulde medarbejder og fastholde dem er afgørende for enhver organisations ekspansions muligheder. Det er usandsynligt, at du vil kunne tiltrække bedre talent end dine konkurrenter gennem at tilbyde sammenlignelige kompensationer for at udføre et lignende arbejde. Du kan prøve og screene folk så godt du kan, men du kan ikke virkelig vurdere dem du ansætter, før de allerede er på jobbet.

Ironisk nok er den bedste måde at tiltrække talent på – at have et omdømme for at udvikle folks potentiale. Så hvis du vil have de bedste til at komme til at arbejde for dig, er det første skridt – at finde og moblisere det ypperligste i de mennesker, der allerede arbejder for dig.

HVORDAN GØR DU SÅ LIGE DET?

HUMAN INNOVATION

HUMAN INNOVATION mobiliserer det mest grundlæggende i mennesker. Individets behov for mening og investeringen i en leveværdig fremtid. Når du tilbyder DET – bliver de mennesker – enhver organisation består af – selvansvarlige og selvledende.

Research de virkelig store organisationer, der overlever og ekspanderer over generationer og du vil opdage, at de udmærker sig ved at tage stilling til – hvorfor de har en eksistens berettigelse – udover at ville tjene penge. De er også lidenskabeligt optaget af at udvikle – snarere end bare at ansætte talent. Det amerikanske militær tiltrækker ikke bedre talent end noget andet land, men måden det udvikler talent, gør det til den bedste kampstyrke i verden. Virksomheder som GENERAL ELECTRIC, LEGO, NETTO, MAERSK og McKinsey er også kendt for deres evne til at udvikle top talent.

Din reelle udfordring som leder er at MOBILISERE dine teams til løbende at udvide deres uudnyttede potentiale. HUMAN INNOVATION er fundamentalt anderledes end opsætning af specifikke bundlinje mål og diverse træningsprogrammer.  

 

HVIS DU TÆNDER PÅ DET I VIL - GØR ANDRE DET NOK OGSÅ!

Så hvordan udvikler du så menneskers talent i en organisatorisk sammenhæng?

HUMANS COMMIT TO A MISSION – NOT NUMBERS

Virksomheder og enkeltpersoner, der oplever vedvarende succes har et kerne formål og når du styrer efter Den Eksistentielle Mission i alt hvad der iværksættes – skaber i resultater – også i radikale tider. 

Som Fremtidens leder skal du etablere fundamentet for en kollaboration – skabe visions kulturer, hvor mennesker mobiliseres til at udnytte deres utappede potentialer. 

Og så skal ledelsen ellers blande sig udenom.

Lykkedes det – vil i samskabe og innovere fremtidens måde at arbejde på. HUMAN INNOVATION

HAR din organisation en eksistentiel mission der er værd at arbejde for?

Det er i virkeligheden uhyre simpelt at skabe fremtidens selvansvarlige selvledende teams – der alle dedikere deres ressourcer til et overordnet mål.

 

Lever du en eksistentiel mission - der gør dig værdig at arbejde for?

Du skal innovere en virksomhedskultur, der mobiliserer udvikling af alle, også selvom det betyder, at enkelte medarbejdere finder de er bedre stillet med at forfølge deres drømme et andet sted. Hvilket virkelig er det bedste, da du kun opnår ekstraordinære mål over tid, med dedikerede individer, der bliver engageret på grund af netop jeres organisations og dit grundlæggende formål. 

Det afgørende spørgsmål i skal stille jer selv er: 

Er du I verden - for at påvirke fremtiden?

Klar til påvirke fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTRO pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftaler vi en rimelig pris

JERES RETURN OF INVESTMENT:

  • I får enkle psykologiske værktøjer – der virker resten af livet – i alle sammenhænge – når i tager ansvaret for at implementere dem!
  • I får mentale metoder der mobilisere MISSIONEN
  • I får mentale strategier, der sikre udviklingen at de talentfulde mennesker netop i skal bruge for at lykkedes over tid.
  • I får strategier, der sikre at alle tager et selv-ansvar for at blive stimuleret tilstrækkeligt til vedblivende at dedikere arbejdstimer til jeres virksomhed.
  • I får adgang til succesfaktor nr. 2 – Viljen til at lide. Det mentale beredskab til at tackle alle setbacks og forhindringer – intil i har nået det i sætter jer for.
  • I får en mentale projekt- og proces metode, der i alle situationer, alle kriser, alle sammenhænge giver jer en GPS styring – der virker!

Jeg leverer mine gennemtestede metoder – I implementerer.

Det hjælper de mentale værktøjer i får i dette oplæg jer til at VILLE.

MED DET SAMME !

Book - THE EVEREST WAY - SIMPLE SOLUTIONs TO COMPLEX CHALLENGES

GREAT LEADERS DO NOT FOCUS ON INCREASED TURNOVER - THEY INSPIRE THROUGH WORTH WHILE MISSIONS

OUTSTANDING LEADERS IGNITE COLLABORATION THROUGH A COMPELLING VISION FOR THE FUTURE

TRANSFORMING LEADERS mobilize INDIVIDUALS - BY INVITING THEM TO CONTRIBUTE TO A MISSION

Klar til at lede fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTROKAMPAGNE pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftales pris individuelt

Vi mennesker motiveres af en mission – ikke af en plan

Din mission innoverer din strategi

Jeg leverer løsninger – i implementerer

FUTURIZE YOURSELF

Ved du at du kan programmere din hjerne?

Din hjerne er din GPS til fremtiden!

I får umiddelbart omsættelige skridt til en leveværdig fremtid

Discipliner integritet – skab resultater andre ikke kan eller tør

Er du og din arbejdspalds – committed to improving the state of the world? Talentfulde mennesker dedikerer deres ressourcer til en leder og en organisation, der vil gøre en forskel. Vi er i en fremtidsmatrix – hvor vi ikke længere kan forbruge os ud af medarbejderes overhørte råb om mening

Som Fremtids leder skal du etablere fundamentet for en kollaboration – skabe visions kulturer, hvor mennesker mobiliseres til at udnytte deres utappede potentialer. 

Og så skal du ellers blande dig udenom 

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY FIRST CONCERN

Book Er du I verden - for at påvirke fremtiden?

Klar til påvirke fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTRO pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftaler vi en rimelig pris

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons