VI SKAL SÆTTE MENNESKET I CENTRUM OG STRÆBE EFTER EN LEVEVÆRDIG FREMTID I DENNE HYBER TEKNOLOGISKE ÆRA

HUMANIZE den 4 industrielle revolution

"Jeg må sige Lene har nået sit mål og er blandt verdens TOP 10 Motivational Speakers"

Lene har igennem mere end 20 år været efterspurgt af globale virksomheder - når der er specielle udfordringer der kræver handling

FUTURIST Lene Gammelgaard

Verdensberømt FOREDRAGS HOLDER

Book – FUTURIZE THE EVEREST WAY – for at realisere den leveværdige fremtid du drømmer om

FUTURIZE & HUMANIZE den 4 industrielle revolution

Hjernen er vores GPS til fremtiden

HUMANIZE DEN 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION. FUTURIZE THE EVEREST WAY – foredrags porteføljen indeholder mentale strategier, der mobilisere individer og hele organisationer til at blive førende indenfor jeres felt i den 4 Industrielle Tidsalder. 

Lene er globalt eftertragtet – også når en virksomhed står med ekstreme udfordringer. Hun bliver ofte booket til one-off special opgaver. Verdens nok største virksomhed GENERAL ELECTRIC har brugt Lene’s ekspertise til en special TASK-FORCE Kick-Off og workshops adskillige gange.   

HUMANIZE DEN 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION – FIRE & REWIRE. Lene argumentere også for PAUSENS vigtighed. Vores hjerner kræver en FIRE & REWIRE proces – for at vi magter at blive langdistance vindere i vor turbulente samtid. PAUSER er afsættet for autentisk innovation. Den unikke nyskabelse vi får ekstremt behov for fremover. PAUSEN er afgørende for den nødvendige robusthed og udholdenhed, det kræver af mennesket at navigere i de MEGA TRENDS og SKIFTS, der infiltrerer alles liv – så vi ikke bukker under for Vesten i henhold til tal fra WHO’s – mest udbredte folkesygdom – STRESS. Lene opfordrer ALLE til at finde MENING MED DEN PROFESIONELLE DEL AF TILVÆRELSEN i den 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION.

VI SKAL TAGE STILLING! 

 

PEOPLE are mobilized through A MISSION-NOT A BUSINESS PLAN

HUMANIZE DEN 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION

Vil du programmere hjerner til succes nu og for fremtiden?
FUTURIZE The Everest Way!

Leder du efter en ekstraordinær påvirkning fra en autentisk igangsættende personlighed? 

Planlægger du Events med høje krav til “return of investment”? – Så er du landet på den rigtige side. 

Lene rammer en nerve i vores kerne og mobiliserer dig til at forfølge dine inderste visioner i dit liv.

Samtidig opfordrer hun til DECENCY LEADERSHIP – VIGTIGHEDEN af at vi alle påtager os et individuelt ansvar for at være medskabere af en leveværdig fremtid. Skal projektet – COMMITTMENT TO IMPROVE THE STATE OF THE WORLD – lykkes fordrer det globalt fokus på et værdigt liv for The Greater Good of HUMANKIND. 

Lene er i stand til og globalt efterspurgt for, at antænde tilhørerne til at handle på nye måder gennem 1 foredrag. Netop derfor er Lene en internationalt eftertragtet Top Motivational Speaker, Special Task-Force løsning og en solid investering til dine arrangementer. 

Kunder og Event deltagere vil huske og bruge Lenes budskaber – med øjeblikkelig virkning.

HUMAN INNOVATION THE EVEREST WAY

Lene leverer mentale strategier der fornyr håb, innoverer handling og skaber fremtiden!

HUMANIZE DEN 4 INDUSTRIELLE REVOLUTION

Min fornemste opgave er at sikre i ikke spilder hverken jeres tid eller jeres penge ved at samarbejde med mig

STRÆBER DU EFTER EN LEVEVÆRDIG FREMTID?

Er du pioner – hvorfor så ikke gøre livet enklere og udnytte evidensbaseret neurovidenskab til at mobilisere fornyet håb, fremdrift og kontinuerlig kampgejst – i dig selv, dine nærmeste samarbejdspartnere, kunder og hele organisationerJeg garanterer at deltagere får et livs projekt og en livs proces model de aldrig glemmer og som de kan overføre på alle livets udfordringer – professionelt såvel som privat. 


JEG HAR MERE END 20 ÅRS INTERNATIONAL ERFARING MED ELITÆRE KLIENTER - opgaver, der spænder fra hjerneforskere på internationale forsknings konferencer og universitets hospitaler, der booker mig til 19 minutters KEYNOTE om THE EVEREST WAY. Nationale og Globale Organisationer, der vil - Pioneering for the Future - til Norsk Militærs sammenbrudte samarbejde med våbenindustrien.

JEG HAR FORSKET på UNIVERSITY OF EDINBURGH i HVAD DER SKAL TIL FOR AT DELTAGERE FAKTISK FÅR - MENTALE VÆRKTØJER - DE DIREKTE KAN OMSÆTTE I HANDLING. HUMAN INNOVATION - THE EVEREST WAY.

Jeg indleder ALLE min klient kontrakter med mindst en telefon konference - hvor jeres EVENT ansvarlige og ledere deltager, hvor vi taler ind til - hvorfor i vil samle dem i vil samle, hvad de skal komme derfra med og hvad vi skal skabe for at sikre - RETURN OF INVESTMENT - for jer og alle de, der investerer tid i at deltage.

Find jeres fremtid

Gør dig selv og virksomheden kampklar til fremtiden og udnyt fordelene i tidens trends. NeuroLeadership antænder Human Innovation. Mobiliser en virksomhedskultur med gennemtrængende fokus, selvmotivation og ekspander alles robusthed til at overvinde fremtidens udfordringer. 

Mobiliserende Events

Hvis i vil skabe innovative mobiliserende Konferencer og Events for at transformere – hvor ALT underbygger den langtidseffekt i vil opnå – så kontakt Lene allerede i planlægnings fasen. Lene’s omfattende erfaring med Fortune 500 virksomheder gør hende til specialist indenfor at bidrage til forandrende Events. EVENTS med indhold deltagerne IKKE glemmer!

Mit Speciale

Jeg er specialist i Business Speaks, der flytter deltagere mens de lytter. Jeg har mere end 20 års erfaring. Mine oplæg og workshops er efterspurgt globalt – af et bredt spekter af klienter fra General Electric, Maersk, UPS, Lego, Vestas – til den finansielle sektor, robot industrien, Internationale Universiteter og skoler.

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY 1 CONCERN

Kontakt mig - så tager vi en snak om jeres næste event

Er du klar til at påvirke fremtiden? Invester i et af mine oplæg og test om mine strategier mobiliserer viljen til at ville i din organisation 

JEG LEVERER OPLÆG OG PROCESSER – DER TRANSFORMERER – JEG KAN OGSÅ TILBYDE TILTAG DER FORANKRE DEN NYE LÆRING

THE EVEREST WAY – SIMPLE METHODS TO COMPLEX TRANSFORMATIONS IN I4.0

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY 1 CONCERN

Min passion er at levere mere end i forventer

Hvad vil du egentlig helst bruge dit liv på? Vi har jo rent faktisk indflydelse på de valg vi træffer og de målsætninger vi investerer i. Jeg har innoveret mentale strategier, der installerer vilje til at forvandle Status Quo og påvirke fremtiden – så du har lyst til at leve den.

Mennesker mobiliseres af missioner – ikke forretningsplaner 

Din mission innoverer din strategi 

Jeg leverer løsninger – i implementerer

Ved du at du kan disciplinere din hjerne så du opnår det liv du stræber efter?

Din hjerne er din GPS til fremtiden!

I får umiddelbart omsættelige skridt til en leveværdig fremtid

Discipliner integritet – skab resultater andre ikke kan eller tør!

Vi har vist fattet at verden er på vej ind i den 4 Industrielle Revolution og at vi bliver nødt til at gribe ledelse an på nye måder, for at skabe en bæredygtig fremtid. Jeg påstår jeg har løsningerne til de komplekse udfordringer vi bliver tvunget til at gøre noget ved – Hvis jeg kommer med løsningerne – implementerer i dem så?

Tvivler du på om du egentlig har det der skal til for at udnytte de uendelige muligheder den digitale tidsalder åbner op for? Jeg har oplevet en mental kvantesprings eksplosion i min hjerne, da jeg sagde ja til at ville bestige Everest. Den mentale proces har jeg sat på formel – fordi jeg ønsker flest mulige mennesker skal leve et liv der giver mening. Jeg kalder de mentale skridt for – Futurize The Everest Way – fordi vi mennesker har behov for at realisere vores overhørte behov for mening.

Priser

Jeg bliver typisk hyret at virksomheder, organisationer og institutioner, der for alvor vil FUTURIZE – iværksætte fremtidsvisioner, innovere næste generations produkter, transformere organisationen på tværs af kontinenter.

Inden jeres Event taler vi om jeres målsætning, deltagere og hvad konsekvenser i ønsker af investeringen i jeres Event. Jeg udvikler et oplæg til jeres unikke virksomheds situation – for at optimere jeres “Return of Investment”. 
Hvis i allerede i planlægnings fasen har lyst til sparring – for at skabe en unik proces, hvor ALT underbygger det resultat i stræber efter – er i velkomne til at tage kontakt. Så tager vi en uforpligtende snak og finder ind til om jeg er det bedste valg til netop jeres udfordring.
Jeg har forsket på PHD niveau på University of Edinburg og har massiv erfaring i at innovere processer, der giver den efterspurgte effekt samt hvad der kræves for at skabe langtidsvirkning hos Event deltagerne.
Jeg er verdenskendt for oplæg, KEYNOTES på 19 minutter til flere timer, fascilitering af GLOBAL LEADER MEETINGS i internationale koncerner. Jeg er efterspurgt til at innovere work-shops fra 1/2 til 3 dage, hvor ALT er tilrettelagt for at mobilisere den målsætning investeringen kræver.
SOM NOGET HELT NYT –  tilbyder vi fra maj 2018 – MINI-EKSPEDITIONER til Island. OLD-OUTDOOR LEADERSHIP DEVELOPMENT. UNIKKE trænings forløb – baseret på hands-on LEADERSSHIP LESSONS FRA MOUNT EVEREST. Funderet i den nyeste hjerneforskning NEUROLEADERSHIP. Forløbene tilrettelægges – så netop jeres ønske om ekspansion fasciliteres.
Lene har et nært udviklings samarbejde med Borreby Gods. Så sig endelig til – hvis i søger en ganske særlig oplevelses ramme.

Pris: 20.000-45.000 Kr.

Eksempel: 45 – 60 minutter foredrag INTROKAMPANGE PRIS når i booker i APRIL 2018 15.000 kr. 

Ved længere forløb aftaler vi den pris der garanterer jeres return of investment.  

Vi regner stadig på priser for de nye MINI-EKSPEDITIONER

Jeg behersker engelsk og tysk på konferenceniveau. 80% af mine engagementer foregår internationalt.

+4523428780

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons