FORMÅL: Trin 2 af TOP 10 DecencyLeadership færdigheder til Radikale Tider

Autentisk Formål

FORMÅL: Trin 2 af TOP 10 DecencyLeadership færdigheder til Radikale Tider

 

Hvem og hvordan er de enestående personligheder, der ændrer verden til det bedre.

Formål. Enkeltpersoner kan bidrage med en autentisk og målbar indvirkning i verden. Som specialister, eksperter, forfattere, politikere, forskere, journalister, forskere, innovatører, forretningsfolk og iværksættere. Trend Breakers og Global Shapers. World influencers er også ydmyge hverdagsliv individer, der har fundet deres særlige niche, der giver formål og mobiliserer dem til at bidrage til andre på fundamentale niveauer. Den dedikerede spejder – som er et eksempel for den kommende generation, den inspirerede lærer, sportscoach, grundlæggeren af ​​et børnehjem i Nepal, der ændrer skæbnene for børn uden fremtid, lokalsamfundet i Indonesien, der begynder at rense deres egne strande for plastik og bedstemoderen, der klarer at tackle alle tilbageslag med et simpelt positivt liv.

 

 • Personer, der påvirker, inspirerer, mobiliserer og influerer gennem deres måde at handle på for at gøre en reel forskel, er ikke alle privilegerede, fordelagtige eller “særlige” fra fødslen. En del kommer fra dårligt stillede familier, har oplevet forskellige traumer og knusende omstændigheder og i starten begrænsede livs udsigter, men har udgravet metoder fra rent overlevelsesinstinkt, transcenderer deres forhold og forvandler sig til at vokse sig udover deres grund betingelser for at genopfinde deres eget liv og mobilisere andre til at få Det meste ud af deres liv – uanset hvad.

 

 • Mennesker, der finder dyb mening og livsopfyldelse, dedikerer sig til at gøre verden til et bedre og mere levevenligt sted for menneskeheden på udslagsgivende og konstruktive måder, udviser nøgle karakteristika, der adskiller dem fra masserne – usædvanlige måder at opføre sig på og nærme sig liv og arbejde, der adskiller dem fra samtids normer. Jeg ved fra mit eget livs erfaring, at disse vaner kan erhverves og implementeres af os alle. Det er det, mit livsopgave i Human Innovation handler om. Antænde gnist af håb i så mange af os som muligt for at tage ansvaret for vores hjerner, og gennem vores mentale holdning ændrer vores liv og gennem vores eksempel mobiliserer andre til at gøre det samme. Vi har kontrol ovaer at ændre vores fremtid – En hjerne af gangen.

 

 • Så længe vi har vores hjerne – kan vi lære at udnytte vores hjernekapacitet til at udvikle ønskede karaktertræk i os selv. Forskningen – Neurovidenskab – der understøtter den menneskelige evne til ændring og tilpasning – giver fornyet mod og håb for os alle. Vi kan disciplinere kontrol over, hvordan vi tænker og handler og gennem et kontinuerligt klart fokus, kan vi udvikle muligheder i os selv for at påvirke vores fremtidsperspektiver og gennem vores transformation får vi kapacitet til at påvirke mennesker omkring os.
 • Vi har alle inden for rækkevidde at påvirke os selv og gennem os – verden.
 • Vi kan ændre fremtiden – en hjerne af gangen.

 

Kerneadfærdene, der vises af enkeltpersoner, som har positiv indflydelse på verden er:

 • De dedikerer sig til hvad der giver deres liv mening og formål.
 • Jeg tror på mening og formål i livet som noget vi må opdage eller forfølge. Jeg tror, ​​at hver enkelt af os har genetiske egenskaber, der gør os mere egnet til noget end noget andet. Et bestemt skillset, der skal udnyttes for at vi skal kunne føle indhold. Jeg er passioneret fortaler for, at vi sætter tid af til at udgrave vores eget formål med at komme op om morgenen, for at mobilisere os, når virkeligheden igen rammer. En grundlæggende matrix af genetiske kodninger, der giver en retning værd at følge. Jeg tror alle har denne forudsætning; Jeg tror, ​​det er helt afgørende at leve det.

 

 • Jeg oplever – at det at opdage denne indre kerne – er en af ​​de hårdeste udfordringer for de fleste mennesker. Inklusive mig selv. Samt de øverste ledere jeg arbejder med.
 • Det er tilsyneladende grundlæggende vanskeligt at opdage et ægte formål for vores liv.
 • I vores moderne globale hurtige socialisering ser det ud til “ancient school” at tro på et livs formål. Få løber risikoen for at identificere den.

 

 • Nogle af de virkelig overvældende problemkomplekser vi konfronteres med Globalt – kan finde løsninger, hvis vi stræber efter at udtrykke indre drevne livs formål, i stedet for materialistisk forbrugerisme og overfladiske hurtigreparationer for at undertrykke den overhørte råb om meningsfuldhed.
 • Nogle autentiske, ægte personligheder eksisterer anderledes. De har opdaget, at der er et formål med deres liv, og det formål indebærer oftest et aspekt af at vende deres “traumer til et budskab” at transformere det, de har lidt igennem – på den hårde måde – som et middel til at være til tjeneste for andre.
 • Mennesker med en følelse af formål er drevet, fokuseret, engageret og oplyst indefra – ude af stand til at blive afskrækket eller distraheret vøk fra deres fokus på hvad de har tillid til er en medvirkende faktor for en mere bæredygtig fremtid for mennesker og vores miljø.
 • Denne selvbestemmede følelse af mening og formål giver dem uudtømmelige drive og Waypoints til at navigere gennem hårde tider.
  • Personer, som påvirker verden til det bedre, erkender, at de ikke er perfekte. De værdsætter at deres viden ikke er “komplet” – at de ikke har løsnings “MATRIX’en” for alle, der er begrænsninger, fortolkninger og nye forskningsresultater, der kan tilføjes til deres ekspertise. De er ydmyge og indkoorporerer ny information med begejstring.
  • I denne tidsalder af tab af visdom, oplever vi magtfulde narrcisister i overmål, men deres indflydelse er ikke konstruktivt Globalt transformativ i det lange løb.
  • Menneskelige innovatører, som positivt påvirker verden, dyrker et “uhøjtideligt sind” – med en oprigtighed til at observere og erhverve ny erfaring til at mobilisere livets liv i så mange som muligt over hele verden.

 

 • Menneskelige Innovatorer engagerer sig med medmennesker i åbne, gensidigt gavnlige ægte relationer.
  • Personer med stor opmuntrende indflydelse værdsætter effekten af ​​relationer, forbinder og engagerer sig som menneske med et andet oprigtigt menneske. De er ikke bange for at vise sig selv som ufuldkomne og begrænsede – de forbinder reelt med andre, deler deres indsigt og evner og bidrager deres autentiske og ofte samtidsprovokerende synspunkter og meninger.
  • Ægte mennesker er kommer overens med at være, hvem de er. De sætter pris på at forholde sig autentisk og opbygge gensidigt støttende forhold, der holder begge parter forpligtet til at udvide deres livsopgaver. De har lært, at opmuntrende, støttende og autentiske relationer er de grundlæggende byggesten til det, de ønsker at realisere.

 

 • Human Innovators risikerer at gå ind i det ukendte – uden garanti for succes.
  • De mennesker, der bidrager med en positiv indvirkning i verden, stræber ud over normal og status quo. De er brokonstruktører mellem nutiden og fremtiden. De observerer “selvbedragene” i kollektiv tænkning og aktiviteter.
  • De drives indefra til at udbrede ny viden, forfølger kernen i problemstillinger, forskning og studere bidragende faktorer og nye innovative løsninger.
  • Menneskelige innovatører stoler på deres overbevisning om, at det er på tide at skubbe grænserne for den etablerede.
  • De er lidenskabeligt drevne til at påvirke transformation, fordi de tror, ​​at ændring vil formidle en forbedret realitetsbaseret tilstand for at være i live.

 

 • Human Innovators er fortalere for at flest mulige skal have retten til at udnytte det ene liv, vi har på bedst mulig måde under alle livs betingelser.

 

 • Human Innovators deler hvad de opdager.
  • De positive influencere er ikke bange for at “dele” af frygt for, at nogen vil kopiere eller tjene penge på deres filosofier. Menneskelige innovatører, der gør en dybtgående konstruktiv forskel, kan ikke andet end at udbrede den lære, de har trukket ud af eksistensen. De ser ikke deres indsigt som blot en pengeautomat – de lever det som en bevidsthed, der skal deles med verdens indbyggere til global forbedring.
  • Menneskelige ledere stoler på deres ideer. Menneskelige innovationer er nyttige og værdifulde for andre.
  • De eksemplificerer og lever det universelle princip – “jo mere du giver, jo mere får du.”

 

 • Menneskelige innovatorer mobiliserer andre – giver liv til dem, der resignerer og gav op.
  • Personer, som influerer verden positivt, opnår ikke kun fantastiske livs resultater. Deres proces med at skabe disse resultater – hvordan de virker i livet – er også inspirerende og opløftende. De bliver opfyldte af at hjælpe og støtte andre og har et overløb af positiv energi, der beriger livet for alle, de forbinder med. Disse menneskelige innovatører ønsker, at andre skal vokse. Ønsker at medmennesker genopfinder et håb, der måske er blevet kvalt af den tilfældige brutalitet i eksistensen. De afholder sig fra “succesbyggende” muligheder, der vil være skadelige. De ved, at uetiske, nedværdigende tilgange går imod det formål, de har selv-forpligtet sig til. DecencyLeadership.

 

 • Menneskelige Innovatorer bruger deres magt og indflydelse til “The Greater Good”
  • Anstændighedsledere, der påvirker verden til det bedre, er forsigtige og nøjeregnende med deres ord, handlinger og adfærd. De opererer fra sind- og kerneopfattelser og intensiverer deres tanke lederskab. Menneskelige Innovatorer tager deres evne til at påvirke alvorligt. Et ansvar der ikke er til for at blive egoistisk udnyttet eller misbrugt. Fordi “Du er deres første Concern.”

 

Har du lyst til at gøre en reel indflydelse – udgravet fra dine grundlæggende overbevisninger – i verden?

Har du fundet dit gennemtrængende formål for dit næste livs kapitel?

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons