Lene Gammelgaard

Verdensberømt

Foredrags holder

Book – The Everest Way for at realisere den fremtid du drømmer om

Hjernen er vores GPS til fremtiden

PEOPLE FOLLOW A MISSION -NOT A BUSINESS PLAN

The Everest Way – foredrags porteføljen er mentale strategier, der mobilisere individer og hele organisationer til at blive førende indenfor jeres felt. Lene opfordrer ALLE til at finde MENING MED TILVÆRELSEN. Privat og professionelt.

KORT SAGT – LEVE LIVET MENS VI HAR DET! 

VI SKAL TAGE STILLING! 

FIRE & REWIRE. Lene plæderer også for PAUSENS vigtighed. Vore hjerner kræver en FIRE & REWIRE proces – for at vi bliver lang distance vindere – og ikke bukker under for Vestens i henhold til tal fra WHO – mest udbredte folkesygdom – STRESS….  

Vil du programmerer hjerner til succes -The Everest Way?

Leder du efter en ekstraordinær påvirkning fra en autentisk igangsættende personlighed? 

Planlægge du Events med høje krav til “return of investment”? – er du landet på den rigtige side. 

Lene rammer en nerve i vores kerne og mobiliserer dig til at forfølge dine inderste visioner. 

Lene er i stand til og globalt efterspurgt for at antænde tilhørerne til at handle på nye måder gennem 1 foredrag. Netop derfor er Lene en internationalt eftertragtet Top Motivational Speaker, og en solid investering til dine arrangementer. 

Kunder og Event deltagere vil huske og bruge Lenes budskaber – med øjeblikkelig virkning.

Lene leverer mentale strategier der fornyr håb, innoverer handling og skaber fremtiden!

STRÆBER DU EFTER EN LEVEVÆRDIG FREMTID ?

Er du pioner – hvorfor ikke gøre livet enklere og udnytte evidensbaseret neurovidenskab til at mobilisere fornyet håb, fremdrift og kontinuerlig kampgejst – i dig selv, dine nærmeste samarbejds partnere, kunder og hele organisationer? 

 

Find jeres fremtid

Gør dig selv og virksomheden kampklar til fremtiden og udnyt fordelene i tidens trends. NeuroLeadership antænder Human Innovation. Mobiliser en virksomhedskultur med gennemtrængende fokus, selvmotivation og ekspander alles robusthed til at overvinde fremtidens udfordringer. 

Mobiliserende Events

Hvis i vil skabe innovative mobiliserende Konferencer og Events for at transformere – hvor ALT underbygger den langtidseffekt i vil opnå – så kontakt Lene allerede i planlægnings fasen. Lene’s omfattende erfaring med Fortune 500 Virksomheder gør hende til specialist indenfor at bidrage til forandrende Events. EVENTS med indhold deltagerne IKKE glemmer!

Mit Speciale

Jeg er specialist i Business Speaks, der flytter deltagere mens de lytter. Jeg har mere end 20 års erfaring. Mine oplæg og workshops  er efterspurgt Globalt – af et bredt spekter af klienter fra General Electric, Maersk, UPS, Lego, Vestas til den finansielle sektor, robot industrien, Universiteter og skoler.

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY 1 CONCERN

Kontakt mig - så tager vi en snak om jeres næste event

Min fornemste opgave er at sikre i virkelig ikke spilder hverken jeres tid eller jeres penge ved at samarbejde med mig

Jeg indleder ALLE min klient kontrakter med mindst en telefon konference – hvor jeres EVENT ansvarlige deltager og vi sammen taler ind til – hvorfor i vil samle dem i vil samle, hvad de skal komme derfra med og hvad vi sammen skal skabe for at sikre – RETURN OF INVESTMENT – for jer og alle de, der investerer tid i at deltage 

Klar til at påvirke fremtiden? Invester i et af mine oplæg og test om mine strategier mobiliserer viljen til at ville i din organisation 

JEG HAR MERE END 20 års international erfaring med elitære klienter - og har forsket i hvad der skal til - for at deltagere faktisk får noget med sig - mentale værktøjer - de direkte kan omsætte i handling

JEG GARANTERER AT DELTAGERE – FÅR EN LIVS PROJEKT OG LIVS PROCES MODEL MED SIG – DE ALDRIG GLEMMER OG KAN OVERFØRE PÅ ALLE LIVETS UDFORDRINGER

JEG LEVERER OPLÆG OG PROCESSER – DER TRANSFORMERER – JEG KAN OGSÅ TILBYDE TILTAG DER FORANKRE DEN NYE LÆRING

YOUR RETURN OF INVESTMENT IS MY 1 CONCERN

Min passion er at levere mere end i forventer

Hvad vil du egentlig helst bruge dit liv på? Vi har jo rent faktisk indflydelse på de valg vi træffer og de målsætninger vi investerer i. Jeg har innoveret mentale strategier der installerer vilje til at forvandle Status Quo og påvirke fremtiden – så du har lyst til at leve den

Vi mennesker motiveres af en mission – ikke af en plan

Din mission innoverer din strategi

Jeg leverer løsninger – i implementerer

Ved du at du kan disciplinere din hjerne så du opnår det liv du stræber efter?

Din hjerne er din GPS til fremtiden!

I får umiddelbart omsættelige skridt til en leveværdig fremtid

Discipliner integritet – skab resultater andre ikke kan eller tør!

Vi har vist fattet at verden er på vej ind i den 4 Industrielle Revolution og at vi bliver nødt til at gribe ledelse an på nye måder, for at skabe en bæredygtig fremtid. Jeg påstår jeg har løsningerne til de komplekse udfordringer vi bliver tvunget til at gøre noget ved – Hvis jeg kommer med løsningerne – implementerer i dem så?

Tvivler du på om du egentlig har det der skal til for at udnytte de uendelige muligheder den digitale tidsalder åbner for? Jeg har oplevet en mental kvantesprings eksplosion i min hjerne, da jeg sagde ja til at ville bestige Everest. Den mentale proces har jeg sat på formel – fordi jeg ønsker flest mulige mennesker skal leve et liv der giver mening. Jeg kalder de mentale skridt for Futurize The Everest Way – fordi vi mennesker har behov for at realisere vores overhørte behov for mening.

Priser

Jeg bliver typisk hyret at virksomheder, organisationer og institutioner, der for alvor vil iværksætte fremtidsvisioner, innovere næste generation produkter, transformere organisationen på tværs af kontinenter.

Inden jeres Event taler vi om jeres målsætning, deltagere og hvad konsekvenser i ønsker af investeringen i jeres Event. Jeg udvikler et oplæg til jeres unikke virksomheds situation – for at optimere jeres “Return of Investment”. 
Hvis i allerede i planlægnings fasen har lyst til sparring – for at skabe en unique proces, hvor ALT underbygger det resultat i stræber efter – er i velkomne til at tage kontakt. Så tager vi en uforpligtende snak og finder ind til om jeg er det bedste valg til netop jeres udfordring.
Jeg har forsket på PHD niveau på University of Edinburg og har massiv erfaring i at designe processer, der giver den efterspurgte effekt. Samt hvad der kræves for at skabe langtidsvirkning hos Eventdeltagerne.
Jeg er verdenskendt for oplæg, KEYNOTES på 19 minutter til flere timer, facilitering af GLOBAL LEADER MEETINGS i internationale koncerner. Efterspurgt til at innovere work-shops fra 1/2 til 3 dage, hvor ALT er tilrettelagt til at mobilisere den målsætning – investeringen kræver.
SOM NOGET HELT NYT –  tilbyder vi fra maj 2018 – MINI-EKSPEDITIONER til Island. OLD-OUTDOOR LEADERSHIP DEVELOPMENT. UNIKKE trænings forløb – baseret på hands-on LEADERSSHIP LESSONS FRA MOUNT EVEREST. Funderet i den nyeste hjerneforskning NEURO LEADERSHIP.

Pris: 20.000-45.000 Kr.

Eksempel: 45 – 60 minutter foredrag INTROKAMPANGE PRIS når i booker i MARTS 2018 15.000 kr. 

Ved længere forløb aftaler vi den pris der garanterer jeres return of investment.  

Vi regner stadig på priser for de nye MINI-EKSPEDITIONER

Jeg behersker engelsk og tysk på konferenceniveau. 80% af mine engagementer foregår internationalt.

+4523428780

Book - THE EVEREST WAY - SIMPLE SOLUTIONs TO COMPLEX CHALLENGES

GREAT LEADERS DO NOT FOCUS ON INCREASED TURNOVER - THEY INSPIRE THROUGH WORTH WHILE MISSIONS

OUTSTANDING LEADERS IGNITE COLLABORATION THROUGH A COMPELLING VISION FOR THE FUTURE

TRANSFORMING LEADERS mobilize INDIVIDUALS - BY INVITING THEM TO CONTRIBUTE TO A MISSION

Klar til at lede fremtiden? Book jeres 45 – 60 min. foredrag nu – INTROKAMPAGNE pris 15.000 kr. Ved længere forløb og work-shops aftales pris individuelt

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons