Jeg rækker ud til dig – lad os sam-skabe fremtiden, så den bliver værd at leve

Kære medskaber af vore fælles fremtid. Tak fordi du læser dette opslag. Gennem HUMAN INNOVATION forsøger vi i disse år at forbinde os med så mange – som muligt. Mennesker – der på en eller anden vis har fokus på – tænker over den udvikling vi selv – og vores verden transformeres af i vores levetid.

Jeg vil på alle måder være med til at etablere håb i stedet for angst og leverer også mentale metoder, til at blive med-skaber af eget liv og måske andres også. Så vi ikke mister os selv i de voldsomme påvirkninger omkring den 4 industrielle revolution, robotisering, digitalisering osv.

Så når jeg rækker ud – er det for at etablere et så stort netværk som muligt. Jo flere vi er, der tager stilling og påvirker i ansvarlige ønskværdige retninger – jo større sandsynlighed er der for – at fremtiden bliver et sted mennesker gider leve.

Håber disse refleksioner vinder genklang? Hvis – vil jeg være opløftet hvis du vil forbinde dig via LinkedIn eller Facebook. 

De sociale medier og vores mulighed for at bevæge sammen –  giver jo en enestående option for at sam-skabe nutiden og fremtiden.

WE CAN INNOVATE THE FUTURE – En hjerne ad gangen.

Mange hilsner

Lene Gammelgaard

Vi kan innovere fremtiden sammen - en hjerne ad gangen

Leave a Reply

*

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons