Drive Trin 7 af TOP 10 Ledelses færdigheder

Drive  Trin 7 af TOP 10 Ledelses færdigheder.
Mennesker, der forfølger deres indre overbevisninger og gennem dette indre drive bliver ledere i den sande forstand at mobilisere ressorcer i deres medmennesker  – har et højt niveau af drive, udholdenhed og vedholdende vilje til at fokusere og iværksætte effektive handlinger, der fører til håndgribelige resultater.

Drevne, men ydmyge ledere driver resultater fra vision til virkelighedbaserede resultater – uanset hvor lang tid det tager. De leder ind i  fremtiden.

Menneskelige ledere drives og driver andre til at skabe fremragende resultater med begrænsede ressourcer. De er drevet til at innovere løsninger og muligheder fra intet.

Sådanne individer mestre vanskelige tider –  de har erfaret, at du virkelig ikke har anden mulighed end at tilpasse dig og få mest muligt ud situationer uanset omstændighederne.

Driven Global Shapers tænker nye fremtidige scenarier for at forfølge forbedrede muligheder for flest mulige.

Fordi forfølgelsen af ​​selvinduserede livsmål er grundlaget for deres eksistens.

  • Det brændstof, der vækker dem om morgenen
  • GPS-waypoints, der mobiliserer nye vitaliserende initiativer

ændrer

  • dem
  • mennesker og
  • verden

At vokse ind i fremtiden med et krævende kald og mestre samtidens udfordringer kræver en passionerte tro på dig selv.

Derfor når nogle mennesker med et middelmådigt talent og et stort indre drive langt, langt længere end folk med udtalt talent og mindre drive.

Indre drive mobiliserer dynamik og energi indefra. Presser dig videre.

Risikovillig handlen igen og igen og igen … ..

Drive kan være et genetisk karaktertræk, men de fleste kan disciplinere sig selv, når de beslutter sig for at fokusere på at finde ud af, hvad deres liv virkelig skal gå ud på.

 

Alle kan mobilisere indre drive gennem at opdage deres livsformål. Som leder kan du antænde denne mulighed i andre – hvis du tilbyder de mennesker, du leder uventede muligheder for fremtiden.

Og stoler på at de har hvad det kræver …………… ..

 

START Human Innovation NU!

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons