Hvordan kan ledere fremme en bæredygtig udvikling i den fjerde industrielle revolution?

#Lene Gammelgaard - Vi kan innoverer fremtiden - en hjerne ad gangen

Gallup har studeret præstationer i organisationer og målt engagementet fra 27 millioner medarbejdere og mere end 2,5 millioner arbejdsenheder i løbet af de sidste to årtier. Ledere er ansvarlige for 70 % af medarbejders lave engagementscore på tværs af forretningsenheder, estimerer Gallup. Utilstrækkelig ledelse er ansvarlig for en meget lav verdensomspændende medarbejderindsats. Kun 1 ud af 10 ledere vurderes af medarbejderene som motiverende. Harvard Business Review undersøgelser finder, at især senior ledere viser en uvilje til at tænke stringent på at forny deres verdensperspektiver og deres ideer om, hvordan organisationer forvaltes og transformeres. En sådan stagnation udgør en risiko – fordi det hæmmer medarbejdernes potentiale til at udnytte innoverende muligheder i den 4. industrielle revolution. Det er alarmerende at tallene i løbet af de sidste 12 år knapt har ændret sig til det bedre, hvilket betyder, at langt de fleste ansatte over hele verden ikke udvikler og bidrager gennem arbejde.

FORSKNING fra de sidste 20 år dokumenterer det maksimalt lykkes for 20 % af de virksomheder, der indleder forandringsprocesser, at gennemføre dem.

De omfattende GALLUP fund konkluderer: Når en virksomhed hæver medarbejdernes engagements niveauer konsekvent på tværs af forretningsenheder – forbedres ALT!

FUTURIZE THE EVEREST WAY  er enkle udviklings metoder – der transformerer medarbejder adfærd og ledelses indvirkning for I4.0.  

FUTURIZE THE EVEREST WAY innovere mobiliserende organisations missioner – der tiltrækker og fastholder talentfulde medarbejdere – der vil samskabe ekstraordinære resultater i I4.0 

Omfattende GALLUP fund konkluderer: Når en virksomhed hæver medarbejdernes engagements niveauer konsekvent på tværs af forretningsenheder – forbedres ALT!

BOOK: FUTURIZE THE EVEREST WAY – innover mobiliserende fremtidsmissioner og opnå hvad der ikke tidligere har været muligt for I4.0.

FUTURIZE THE EVEREST WAY er 1 af verdens mest innovative transformations metoder til individer, ledere, sociale entreprenører – fra bund til top i globale organisationer. 

Leave a Reply

*

Close Menu
Show Buttons
Hide Buttons